28. Отворени Ски фестивал спорта за све Копаоник 24-28. март 2021. године

Асоцијација Спорт за све Србије, као надлежни национални спортски савез за област спортске рекреације – спорта за све и спорта у фирмама, традиционално сваке године у марту месецу,  организује зимски фестивал спорта за све, који се реализује у складу са годишњим Програмом Асоцијације који је подржан од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије.

Овогодишњи 28. Отворени Ски фестивал спорта за све ће се одржати  у складу са свим актуелним мерама превенције ширења заразне болести Covid-19, које прописује Влада Републике Србије, чиме показујемо највиши ниво одговорности и бриге за здравље свих учесника фестивала.

Позивамо вас да нам се придружите у традиционалном дружењу на Копаонику, где ће се у периоду

од 24-28. марта 2021. године одржати 28. Отворени Ски фестивал спорта за све.

Ски фест је добра прилика да заинтересовани учесници кроз такмичарски део програма сумирају своје резултате током скијашке сезоне, али и да сви они који узму учешће у оквиру многобројних рекреативних програма подигну ниво својих психо-физичких способности и тиме унапреде своје здравље.

Целокупан програм овогодишњег Ски фестивала (такмичарски, рекреативни, едукативни и забавни) биће усмерен на реализацију програмских активности на отвореном и уз присуство и примену свих препоручених мера заштите од Covida -19.

Европска Федерације компанијског спорта – EFCS и Балканска Асоцијација радничког спорта – BAWS, препознале су Ски фестивал као значајан међународни догађај који окупља велики број регионалних организација и компанија који брину о здрављу својих запослених (Бугарске, Румуније, Северне Македоније, Словеније, Хрватске, БиХ, Црне Горе).

О значају ове манифестације довољно говори и чињеница да је Међународни Олимпијски Комитет – IOC у два наврата био генерални покровитељ Отвореног Ски фестивала спорта за све.

Видимо се на Копаонику!

Пријавите се и преузмите билтене овде:

Total Page Visits: 2179 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *