Ambasadorke Srbije i Misije Srbije pri EU u Briselu upriličile prijeme za delegaciju Asocijacije Sport za sve Srbije

U Briselu, dana 18. novembra 2021.godine, Ambasador Srbije u Belgiji, NJ.E. dr Marina Jovićević primila je delegaciju Asocijacije Sport za sve Srbije.

Delegacija Asocijacije u sastavu: Branko Vujović-predsednik, gen.sek. Filip Vešović, mr Dejan Marsenić – član Upravnog odbora, Marina Vukotić – stručni saradnik za međunarodnu saradnju i projekte, kao i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta, boravi u Belgiji povodom 10. MOVE Kongresa na temu Recconect. Rebulid. Restart. u okviru koga će biti održana i izborna Generalna Skupština Međunarodne Asocijacije Sporta i kulture (ISCA).

Ambasadorka je organizacijom prijema ukazala veliko interesovanje i poštovanje prema radu i programima Asocijacije Sporta za sve Srbije i izrazila želju da ubuduće podrži projekte i inicijative Asocijacije. Podrška ukazuje na to da Srbija pored vrhunskog sporta, daje značaj i da se stvore uslovi da se svi njeni građani bave sportom i sportskom rekreacijom u funkciji zdravlja.

U svom izlaganju, ukazala je na prijateljske odnose Republike Belgije i Republike Srbije i istakla koliko Ambasada pruža podršku sportskom sistemu kad god se za to ukaže prilika jer sport i sportski rezultati predstavljaju zemlju na najbolji način.

Nakon posete Ambasadi, delegaciji je upriličen prijem od strane Misije Republike Srbije pri Evropskoj Uniji i NJ. E. Ane Hrustanović. Sastanku su prisustvovali i savetnik Misije Ljiljana Jevtović i šef kancelarije AP Vojvodina u Briselu Srđan Mačkić. Nakom što je predstavljen rad i program obe organizacije, razgovaralo se o mogućnostima i podršci za razvoj međunarodne projektne politike Asocijacije.

Predsednik Asocijacije zahvalio se ambasadorkama na srdačnom prijemu i prilici da bliže upoznaju rad Asocijacije, nakon čega im je uručio skromni poklon, kao i pozive za učešće na 29 .Ski festivalu sporta za sve koji će se održati na Kopaoniku od 23-27. marta 2022 .godine.

Total Page Visits: 417 - Today Page Visits: 1
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.