АСОЦИЈАЦИЈА ПРЕДСТАВИЛА ПРОГРАМСКЕ АКТИВНОСТИ НА СПОРТ & БИЗ ФЕСТУ У НОВОМ САДУ

У Golf Event Centru, у склопу ЈП Спортски и пословни центар „Војводина“ – популарном СПЕНС-у, 22. јуна 2024. године, Голф Асоцијација Војводине организовала је по други пут СПОРТ & БИЗ ФЕСТ, уз подршку Градске управе за привреду Града Новог Сада, Привредне коморе Војводине и Асоцијације Спорт за све Србије.

Фестивалу који има за циљ да споји свет спорта и пословања под мотоом „Бизнис инспирисан спортом“, присуствовали су представници различитих компанија, удружења и других структура друштва са територије АП Војводина, као и представници Асоцијације Спорт за све Србије – председник Бранко Вујовић и ген. секретар Филип Вешовић, са члановима Управног одбора, Стручног одбора и сарадницима на реализацији програма спорта за све и спорта у фирмама.

Присутне је у име организатора поздравио председник Голф Асоцијације Војводине Саша Јокић, који је указао на значај организовања овакве манифестације и најавио континуирану сарадњу са партнерима.

Фестивал је званично отворио Милорад Радојевић, члан Новосадског Градског већа за привреду, који је поздравио организацију догађаја и читаву замисао бизниса инспирисаног спортом.

У наставку дневног програма који је трајао од 1700-2100 час, присутни су имали прилику да чују где и на који начин се могу ојачати везе између бизниса, односно пословне заједнице и спорта.

Бранислав Мамић, секретар Удружења услуга Привредне коморе Војводине, говорио је о спорту у функцији развоја туристичке понуде.

Бранко Вујовић, председник Асоцијације Спорт за све Србије, представио је систем функционисања спорта за све и спорта у фирмама и могућности за укључење спортских организација, удружења, компанија, синдиката и других заинтересованих грађана у различите програмске активности који се нуде на тржишту. Асоцијација је кроз Мисију АКТИВНА СРБИЈА 2030 јасно дефинисала циљеве који воде ка бенефитима које стварамо сви заједно као друштво. Балканска Асоцијација радничког спорта – BAWS кроз каленар активности нуди могућност представљања и повезивања различитих организација на међународном нивоу и тиме ствара додатне могућности за ширење мреже пословних партнерстава.

Након тога, посетиоци су имали прилику да се опробају у спортским активностима – голфу, стреличарству и бициклизму, као и да уживају у залогајима кулинарских мајстора и дегустацији вина, а уз све то и забаве у јединственом амбијенту Golf Event Centra. Учешће на СПОРТ & БИЗ ФЕСТУ била је сјајна прилика за промоцију производа и услуга посетиоцима, различитих програма и спортских активности, комуникацију и дружење. Асоцијација је најавила предстојећи програм 33. Међународног Фестивала спорта за све, који ће се одржати у Будви, Црна Гора, у периоду од 25-29. септембра 2024. године, где се очекује велики број учесника – рекреативаца из земаља региона.

Total Page Visits: 882 - Today Page Visits: 14
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *