АСОЦИЈАЦИЈА ПРИМИЛА ДЕЛЕГАЦИЈУ ОПШТИНЕ БЕРАНЕ

У Београду, 02. септембра 2022. године, у пословним просторијама Асоцијације Спорт за све Србије, председник Бранко Вујовић и ген. секретар Филип Вешовић угостили су црногорску делегацију општине Беране – председника општине Вука Тодоровића са сарадницима.

Тема састанка била је међусобна сарадња и учешће у програмима спорта за све.

Представници Берана напоменули су да је општина Беране средина у којој ради и живи физички активно становништво, међу којима се лако препознају активисти – многи од њих као професори физичког васпитања и спорта, који континуирано већ дуги низ година прате, анимирају и организују екипе и фирме за учешће на фестивалима спорта за све које организује Асоцијација.

Председник Тодоровић указао је на потенцијале којима располаже Ски центар Бјеласица и отворио могућности будуће сарадње када је у питању организација програмских активности спорта за све. Председник Вујовић представио је рад Асоцијације у протеклом периоду, као и подизање капацитета деловања кроз регионалну сарадњу, захвалио се гостима на посети и потврдио могућности за унапређење будуће сарадње.

Total Page Visits: 409 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *