ASOCIJACIJA PRIMILA DELEGACIJU OPŠTINE BERANE

U Beogradu, 02. septembra 2022. godine, u poslovnim prostorijama Asocijacije Sport za sve Srbije, predsednik Branko Vujović i gen. sekretar Filip Vešović ugostili su crnogorsku delegaciju opštine Berane – predsednika opštine Vuka Todorovića sa saradnicima.

Tema sastanka bila je međusobna saradnja i učešće u programima sporta za sve.

Predstavnici Berana napomenuli su da je opština Berane sredina u kojoj radi i živi fizički aktivno stanovništvo, među kojima se lako prepoznaju aktivisti – mnogi od njih kao profesori fizičkog vaspitanja i sporta, koji kontinuirano već dugi niz godina prate, animiraju i organizuju ekipe i firme za učešće na festivalima sporta za sve koje organizuje Asocijacija.

Predsednik Todorović ukazao je na potencijale kojima raspolaže Ski centar Bjelasica i otvorio mogućnosti buduće saradnje kada je u pitanju organizacija programskih aktivnosti sporta za sve. Predsednik Vujović predstavio je rad Asocijacije u proteklom periodu, kao i podizanje kapaciteta delovanja kroz regionalnu saradnju, zahvalio se gostima na poseti i potvrdio mogućnosti za unapređenje buduće saradnje.

Total Page Visits: 241 - Today Page Visits: 2
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.