АСОЦИЈАЦИЈА ПРИСУСТВОВАЛА ИЗБОРУ НАЈБОЉИХ У НОВОПАЗАРСКОМ СПОРТУ У 2022.

Традиционално на крају календарске године, Спортски савез „Нови Пазар“ уприличио је свечаност поводом избора најбољих у Новопазарском спорту у 2022. години, којој су присуствовали и представници Асоцијације Спорт за све Србије.

Обележавајући 26 година постојања и успешног рада, 22. децембра 2022. године у Новопазарској Концертној дворани Културног центра, један од најуспешнијих територијалних спортских савеза Рашког округа угостио је велики број гостију – представника спортских организација и институција, спортских радника и спортиста, угледних јавних личности и грађана.

Поред представника Асоцијације Спорт за све Србије – председника Бранка Вујовића и ген. секретара Филипа Вешовића, свечаност су увеличали својим присуством и представници Спортског савеза Србије, Српског атлетског савеза, истакнути фудбалски стручњаци и боксерски радници, градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац, директор Установе за спорт „Нови Пазар“ Емир Мехмедовић који је уједно и члан Управног одбора Асоцијације Спорт за све Србије и многи други.

У току спортске вечери, коју је водио дугогодишњи спортски новинар Фехим Каришик, додељена су признања и награде у категоријама: најбољи спортиста и спортисткиња, клуб, тренер, спортски радник године, животно дело „Абдулах Дуце Гегић“, као и плакете и признања успешним појединцима, спортским екипама и за 127 најмлађих спортских нада – дечака и девојчица Новог Пазара.

Председница Спортског савеза „Нови Пазар“ Амела Терзић Љајић, која је и освајачица девет титула у атлетици, обратила се присутнима у препуној сали и захвалила се свим гостима на доласку, партнерским организацијама на пруженој подршци и добитницима признања на оствареним резултатима.

Председнику Асоцијације Бранку Вујовићу припала је изузетна част да, у оквиру церемонијалног дела програма, једном делу награђених уручи признања.

Фудбалер Слободан Рубежић и атлетичарка Саима Мурић проглашени су за најбоље спортисте Новог Пазара у 2022. години.

Фудбалери Новог Пазара изабрани су за екипу године, док су у категорији тренера и спортских радника лауреати атлетски стручњак Рифат Зиљкић и Селвер Лекпек из Боксерског клуба „Нови Пазар“.

Награду за животно дело „Абдулах Дуце Гегић“ поделили су некадашњи боксер Младости Јусуф Дервишнуровић и дугогодишњи фудбалер Новог Пазара Драган Костић.

Посебне плакете уручене су вишеструком атлетском државном рекордеру Елзану Бибићу, селектору репрезентације Србије у атлетици Едину Зуковићу и капитену футсал прволигаша Новог Пазара Елдину Реџовићу.

Спортски савез „Нови Пазар“ доделио је и плакете за успешну сарадњу: Општини Рашка, Спортском савезу Србије и Асоцијацији Спорт за све Србије коју је примио председник Вујовић.

Признања су додељена и за друге остварене резултате у спорту, док је догађај подржала и комплетно медијски пропратила локална Радио-телевизија Нови Пазар.

Асоцијација Спорт за све Србије се захваљује представницима Новог Пазара на позиву и гостопримству, са жељом да се међусобна успешна сарадња кроз реализацију програма у области спортске рекреације и спорта у фирмама настави и у наредној години.

Total Page Visits: 1242 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *