ASOCIJACIJA PRISUSTVOVALA IZBORU NAJBOLJIH U NOVOPAZARSKOM SPORTU U 2022.

Tradicionalno na kraju kalendarske godine, Sportski savez „Novi Pazar“ upriličio je svečanost povodom izbora najboljih u Novopazarskom sportu u 2022. godini, kojoj su prisustvovali i predstavnici Asocijacije Sport za sve Srbije.

Obeležavajući 26 godina postojanja i uspešnog rada, 22. decembra 2022. godine u Novopazarskoj Koncertnoj dvorani Kulturnog centra, jedan od najuspešnijih teritorijalnih sportskih saveza Raškog okruga ugostio je veliki broj gostiju – predstavnika sportskih organizacija i institucija, sportskih radnika i sportista, uglednih javnih ličnosti i građana.

Pored predstavnika Asocijacije Sport za sve Srbije – predsednika Branka Vujovića i gen. sekretara Filipa Vešovića, svečanost su uveličali svojim prisustvom i predstavnici Sportskog saveza Srbije, Srpskog atletskog saveza, istaknuti fudbalski stručnjaci i bokserski radnici, gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, direktor Ustanove za sport „Novi Pazar“ Emir Mehmedović koji je ujedno i član Upravnog odbora Asocijacije Sport za sve Srbije i mnogi drugi.

U toku sportske večeri, koju je vodio dugogodišnji sportski novinar Fehim Karišik, dodeljena su priznanja i nagrade u kategorijama: najbolji sportista i sportistkinja, klub, trener, sportski radnik godine, životno delo „Abdulah Duce Gegić“, kao i plakete i priznanja uspešnim pojedincima, sportskim ekipama i za 127 najmlađih sportskih nada – dečaka i devojčica Novog Pazara.

Predsednica Sportskog saveza „Novi Pazar“ Amela Terzić Ljajić, koja je i osvajačica devet titula u atletici, obratila se prisutnima u prepunoj sali i zahvalila se svim gostima na dolasku, partnerskim organizacijama na pruženoj podršci i dobitnicima priznanja na ostvarenim rezultatima.

Predsedniku Asocijacije Branku Vujoviću pripala je izuzetna čast da, u okviru ceremonijalnog dela programa, jednom delu nagrađenih uruči priznanja.

Fudbaler Slobodan Rubežić i atletičarka Saima Murić proglašeni su za najbolje sportiste Novog Pazara u 2022. godini.

Fudbaleri Novog Pazara izabrani su za ekipu godine, dok su u kategoriji trenera i sportskih radnika laureati atletski stručnjak Rifat Ziljkić i Selver Lekpek iz Bokserskog kluba „Novi Pazar“.

Nagradu za životno delo „Abdulah Duce Gegić“ podelili su nekadašnji bokser Mladosti Jusuf Dervišnurović i dugogodišnji fudbaler Novog Pazara Dragan Kostić.

Posebne plakete uručene su višestrukom atletskom državnom rekorderu Elzanu Bibiću, selektoru reprezentacije Srbije u atletici Edinu Zukoviću i kapitenu futsal prvoligaša Novog Pazara Eldinu Redžoviću.

Sportski savez „Novi Pazar“ dodelio je i plakete za uspešnu saradnju: Opštini Raška, Sportskom savezu Srbije i Asocijaciji Sport za sve Srbije koju je primio predsednik Vujović.

Priznanja su dodeljena i za druge ostvarene rezultate u sportu, dok je događaj podržala i kompletno medijski propratila lokalna Radio-televizija Novi Pazar.

Asocijacija Sport za sve Srbije se zahvaljuje predstavnicima Novog Pazara na pozivu i gostoprimstvu, sa željom da se međusobna uspešna saradnja kroz realizaciju programa u oblasti sportske rekreacije i sporta u firmama nastavi i u narednoj godini.

Total Page Visits: 995 - Today Page Visits: 1
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *