Асоцијација Спорт за све Србије подржала међународни сајам „Лорист 2019“

На међународном сајму „ЛОРИСТ 2019“ који је одржан у Новом Саду, у четвртак 03. октобра 2019. године, у организацији Покрајинског Секретаријата за спорт и омладину, Савез спорт за све Војводине приказао је своје програмске активности.

Уз изузетну медијску пропраћеност и наступ више од 500 излагача из 20 земаља, сајам је посетило око 35.000 људи где је Савез спорт за све Војводине, као редовна чланица Асоцијације Спорт за све Србије, презентовао ток реализоване 12. Спортске Олимпијаде радника Војводине, приказао резултате истраживања који су обједињени у сарадњи са Факултетом за спорт и туризам у Новом Саду и филм са одржаних игара.

Овом значајном догађају присуствовао је и председник Асоцијације Спорт за све Србије господин Бранко Вујовић као и представници многих других релевантних институција АП Војводине.

Асоцијацији Спорт за све Србије је додељено признање за допринос у реализацији програма Спорта за све – 12. СОРВ. Том приликом присутнима се обратио председник Вујовић, који се у име добитника захвалио истакавши значај ове традиционалне манифестације као и свих активности које су у функцији спорта и спортске рекреације. Након тога уручио је захвалнице Асоцијације Спорт за све Србије спортским организацијама из Војводине: „Савез спорт за све Војводине“, Спортски савез Војводине, Градски Савез „Спорт за све“ Суботица, Спортски савез града Сомбора, Удружење за спортску рекреацију радника покрајинских органа управе, Покрајински Завод за спорт и медицину спорта и Општина Ада, које су екипно учествовале и дале допринос реализацији програма 29. Отвореног међународног Летњег фестивала Спорта за све у Сутомору.

Total Page Visits: 777 - Today Page Visits: 2
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *