Asocijacija Sport za sve Srbije podržala međunarodni sajam „Lorist 2019“

Na međunarodnom sajmu „LORIST 2019“ koji je održan u Novom Sadu, u četvrtak 03. oktobra 2019. godine, u organizaciji Pokrajinskog Sekretarijata za sport i omladinu, Savez sport za sve Vojvodine prikazao je svoje programske aktivnosti.

Uz izuzetnu medijsku propraćenost i nastup više od 500 izlagača iz 20 zemalja, sajam je posetilo oko 35.000 ljudi gde je Savez sport za sve Vojvodine, kao redovna članica Asocijacije Sport za sve Srbije, prezentovao tok realizovane 12. Sportske Olimpijade radnika Vojvodine, prikazao rezultate istraživanja koji su objedinjeni u saradnji sa Fakultetom za sport i turizam u Novom Sadu i film sa održanih igara.

Ovom značajnom događaju prisustvovao je i predsednik Asocijacije Sport za sve Srbije gospodin Branko Vujović kao i predstavnici mnogih drugih relevantnih institucija AP Vojvodine.

Asocijaciji Sport za sve Srbije je dodeljeno priznanje za doprinos u realizaciji programa Sporta za sve – 12. SORV. Tom prilikom prisutnima se obratio predsednik Vujović, koji se u ime dobitnika zahvalio istakavši značaj ove tradicionalne manifestacije kao i svih aktivnosti koje su u funkciji sporta i sportske rekreacije. Nakon toga uručio je zahvalnice Asocijacije Sport za sve Srbije sportskim organizacijama iz Vojvodine: „Savez sport za sve Vojvodine“, Sportski savez Vojvodine, Gradski Savez „Sport za sve“ Subotica, Sportski savez grada Sombora, Udruženje za sportsku rekreaciju radnika pokrajinskih organa uprave, Pokrajinski Zavod za sport i medicinu sporta i Opština Ada, koje su ekipno učestvovale i dale doprinos realizaciji programa 29. Otvorenog međunarodnog Letnjeg festivala Sporta za sve u Sutomoru.

Total Page Visits: 606 - Today Page Visits: 1
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.