Асоцијација Спорт за све Србије примила представнике највиших органа из система спорта Републике Словеније

У оквиру унапређења међународне сарадње на пољу Спорта за све и компанијског спорта, Асоцијација Спорт за све Србије примила је, у Београду 14. октобра 2019. године, представнике највиших органа из система спорта Републике Словеније: маг. Јанеза Содржника – првог потпредседника Олимпијског Комитета Словеније који је и члан борда TAFISA и WFCS и маг. Патрика Перошу – потпредседника Шпортне уније Словеније који је и члан борда TAFISA Europe и EFCS.

Радном састанку присуствовали су представници Асоцијације Спорт за све Србије: Бранко Вујовић – председник, проф. др Душан Митић – потпредседник, Марко Адамовић – члан Комисије за међународну сарадњу, Марина Вукотић – стручни сарадник за међународну сарадњу и пројекте и Филип Вешовић – стручни сарадник.

Присутнима се обратио председник Вујовић, захвалио се на посети и осврнуо на протекли период рада Асоцијације на међународном нивоу уз жељу да дамо подршку једни другима и да пронађемо интерес у остваривању заједничких циљева. Упознао је госте са актуелним пројектима као и интензивнијом сарадњом са Републиком Турском. Истакао је и да је Асоцијација утврдила Мисију 2030 – АКТИВНА СРБИЈА! која је темељ наредних активности и унапређења Спорта за све.

Маг. Содржник се захвалио на гостоптимству и изразио жељу да јачамо сарадњу и будемо партнери на међународним пројектима.

Циљ састанка је био да се анализира стање и статус организација како би се договорили конкретни задаци за наредни период и на следећем састанку, који ће се одржати крајем године у Љубљани, јасно дефинишу кораци за јачање не само ове две организације већ и целог региона.

Total Page Visits: 978 - Today Page Visits: 2
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *