Asocijacija Sport za sve Srbije primila predstavnike najviših organa iz sistema sporta Republike Slovenije

U okviru unapređenja međunarodne saradnje na polju Sporta za sve i kompanijskog sporta, Asocijacija Sport za sve Srbije primila je, u Beogradu 14. oktobra 2019. godine, predstavnike najviših organa iz sistema sporta Republike Slovenije: mag. Janeza Sodržnika – prvog potpredsednika Olimpijskog Komiteta Slovenije koji je i član borda TAFISA i WFCS i mag. Patrika Perošu – potpredsednika Športne unije Slovenije koji je i član borda TAFISA Europe i EFCS.

Radnom sastanku prisustvovali su predstavnici Asocijacije Sport za sve Srbije: Branko Vujović – predsednik, prof. dr Dušan Mitić – potpredsednik, Marko Adamović – član Komisije za međunarodnu saradnju, Marina Vukotić – stručni saradnik za međunarodnu saradnju i projekte i Filip Vešović – stručni saradnik.

Prisutnima se obratio predsednik Vujović, zahvalio se na poseti i osvrnuo na protekli period rada Asocijacije na međunarodnom nivou uz želju da damo podršku jedni drugima i da pronađemo interes u ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Upoznao je goste sa aktuelnim projektima kao i intenzivnijom saradnjom sa Republikom Turskom. Istakao je i da je Asocijacija utvrdila Misiju 2030 –AKTIVNA SRBIJA! koja je temelj narednih aktivnosti i unapređenja Sporta za sve.

Mag. Sodržnik se zahvalio na gostoptimstvu i izrazio želju da jačamo saradnju i budemo partneri na međunarodnim projektima.

Cilj sastanka je bio da se analizira stanje i status organizacija kako bi se dogovorili konkretni zadaci za naredni period i na sledećem sastanku, koji će se održati krajem godine u Ljubljani, jasno definišu koraci za jačanje ne samo ove dve organizacije već i celog regiona.

Total Page Visits: 821 - Today Page Visits: 2
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.