АСОЦИЈАЦИЈА СПОРТ ЗА СВЕ СРБИЈЕ УГОСТИЛА ПРЕДСТАВНИКЕ АСОЦИЈАЦИЈЕ „СПОРТ ЗА СВЕ“ ИЗ КЊАЖЕВЦА

Поштујући актуелне мере превенције ширења заразне болести COVID-19, у Београду, 02. децембра 2020. године, Асоцијација Спорт за све Србије угостила је у својим просторијама делегацију Асоцијације „Спорт за све“ из Књажевца.

Том приликом уприличен је радни састанак коме су присуствовали у име Асоцијације Спорт за све Србије: председник Бранко Вујовић, генерални секретар Филип Вешовић и стручни сарадник за међународну сарадњу и пројекте Марина Вукотић, док су делегацију Асоцијације „Спорт за све“ из Књажевца представљали: председник Асоцијације Крунислав Симић, пројект менаџер Асоцијације Милена Јоцић и члан Управног одбора Спортског савеза Књажевца Милош Ђикић.

Председник Вујовић се захвалио, у име Асоцијације Спорт за све Србије, на посети делегацији из Књажевца. Уз осврт на програмске активности које су реализоване у претходном периоду, указао је на могућност институцијалног повезивања и на локалном нивоу и развој региона кроз Мисију АКТИВНА СРБИЈА 2030 – „За бољу Србију кроз спорт за све“. Продубљивање сарадње у оквиру система чланства кроз едукацију и интензивније укључивање спортских стручњака у националне и међународне активности, аплицирање и партнерско учешће у пројектима, као и подизање локалног нивоа организације манифестација на национални, треба да буду кључни приоритети у области спортске рекреације. Након тога, председник Вујовић је уручио Асоцијацији „Спорт за све“ из Књажевца сет спортских реквизита опредељених за реализацију спортско-рекреативних програма на локалном нивоу.

Председник Симић се захвалио на срдачном дочеку, гостопримству, као и додељеним спортским реквизитима и истакао препознатљив стил рада и пословања кровне националне организације спорта за све. Представио је предлог програма рада Асоцијације „Спорт за све“ из Књажевца за 2021. годину и нагласио одличну сарадњу са локалном самоуправом, Спортским савезом Књажевца и Туристичком организацијом Књажевца. Реализацијом бројних активности које су планиране у наредном периоду утврдиће се још боља сарадња, подизање капацитета спортских стручњака, пројеката и напредак у многим другим сегментима заједничког деловања.

Асоцијација Спорт за све Србије се захваљује Асоцијацији „Спорт за све“ из Књажевца на посети, наставку успешне сарадње и представљању доброг функционисања система спорта за све на локалном нивоу кроз реализацију многобројних активности из области спортске рекреације.

Total Page Visits: 734 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *