АСОЦИЈАЦИЈА У ПОСЕТИ ФАКУЛТЕТУ СПОРТА И ФИЗИЧКОГ ВАСПИТАЊА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ

У деканату Факултета спорта и физичког васпитања Универзитета у Београду, 27. јуна 2023. године, одржан је радни састанак Асоцијације Спорт за све Србије са представницима београдског Факултета.

У име Асоцијације присуствовали су председник Бранко Вујовић и ген. секретар Филип Вешовић, док је Факултет представљало ново руководство – декан проф. др Сања Мандарић, продекан за наставу доц. др Слободанка Добријевић, продекан за науку и међународну сарадњу проф. др Дејан Сузовић и продекан за развој и сарадњу са националним институцијама проф. др Бранка Марковић.

Асоцијација и Факултет имају заједнички Споразум којим је дефинисана сарадња на унапређивању и афирмацији спортске рекреације (рекреативни спорт, спорт за све, масовни спорт).

Председник Асоцијације Бранко Вујовић се захвалио на гостопимству и представио је програмске активности Асоцијације у наредном периоду, циљеве Мисије АКТИВНА СРБИЈА 2030, као и едукативне програме и програме стручног усавршавања спортских стручњака.

Проф. Мандарић је похвалила рад Асоцијације и напоменула да ће Факултет пружити институцијалну подршку Асоцијацији када је у питању стручни потенцијал и подршка спортско-рекреативним програмима. Руководство Факултета се захвалило на посети и изразило задовољство што се сарадња између најстарије високошколске институције на овим просторима из области спорта и физичког васпитања и Асоцијације наставља. Представници Асоцијације упутили су отворени позив представницима Факултета за подршку у реализацији програма предстојећег 32. Међународног Летњег фестивала спорта за све – Будва 2023, ангажовање студената у припреми годишњих програмских активности и представљању спортско-рекреативних садржаја, партнерску сарадњу на међународним пројектима, као и допринос у раду радних тела и комисија Асоцијације.

Total Page Visits: 248 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *