АСОЦИЈАЦИЈА УСПЕШНО ПРЕДВОДИЛА ЕКИПЕ ИЗ СРБИЈЕ НА СПОРТСКИМ ИГРАМА У ОХРИДУ

У Охриду, Македонска Асоцијација „Спорт за све без граница“ и Друштво гимнастичких спортова „Партизан“ Ђевђелија успешно су реализовали програм 7. Међународних Спортских игара спорта за све без граница, у периоду од 10-14. маја 2023. године.

Пратећи програм Балканске Асоцијације радничког спорта – BAWS, организоване спортске игре на обали Охридског језера у хотелском комплексу „Аквалина“ имале су и међународно учешће екипа из: Бугарске, Румуније, Србије и Северне Македоније, са преко 150 учесника из различитих спортских организација и удружења, компанија, чланова синдиката и многих других заинтересованих.

Делегација Асоцијације Спорт за све Србије у саставу: чланови Управног одбора – Милан Поповић и Драган Синђелић као и мр Дејан Марсенић секретар BAWS-a, предводила је екипе из Републике Србије из Ваљева, Лазаревца и Београда.

Такмичења су се одвијала по утврђеној сатници у спортским дисциплинама: малом фудбалу, баскету, одбојци, тенису, стоном тенису, билијару и пикаду.

Екипе из Републике Србије – узеле су учешће у такмичарском делу програма: мали фудбал, баскет, стони тенис и пикадо и оствариле запажене спортске резултате у екипним спортовима.

На свечаности поводом затварања игара, у хотелској сали уследила је вечерња церемонија додела награда и признања за најбоље остварене спортске резултате екипама и појединцима. Тим поводом, секретар BAWS-aМарсенић доделио је пехаре најбољим појединцима у тенису.

У наставку свечаности, присутнима се обратио у име домаћина председник Македонске Асоцијације „Спорт за све без граница“ Драган Ћурлинов, који је поздравио све учеснике и представнике организација и екипа, захвалио им се на доласку и пожелео да се следеће године окупимо у још већем броју ради пријатељског дружења и такмичења. Након обраћања Ћурлинов је доделио и награде за Fair play и захвалнице. Пехаре за Fair play ове године добила је Асоцијација Спорт за све Ваљево и Federatia Romana Sportul Pentru Toti – Румунија. Захвалнице, између осталих добили су Асоцијација Спорт за све Србије и Асоцијација Спорт за све Ваљево.

Асоцијација се захваљује Мекедонској Асоцијацији на гостопримству, као и пријављеним екипама из Србије на учешћу у програму и оствареним спортским резултатима, који на међународном плану у најбољем светлу представљају спорт за све и спорт у фирмама Репубике Србије.

Total Page Visits: 442 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *