ASOCIJACIJA USPEŠNO PREDVODILA EKIPE IZ SRBIJE NA SPORTSKIM IGRAMA U OHRIDU

U Ohridu, Makedonska Asocijacija „Sport za sve bez granica“ i Društvo gimnastičkih sportova „Partizan“ Đevđelija uspešno su realizovali program 7. Međunarodnih Sportskih igara sporta za sve bez granica, u periodu od 10-14. maja 2023. godine.

Prateći program Balkanske Asocijacije radničkog sporta – BAWS, organizovane sportske igre na obali Ohridskog jezera u hotelskom kompleksu „Akvalina“ imale su i međunarodno učešće ekipa iz: Bugarske, Rumunije, Srbije i Severne Makedonije, sa preko 150 učesnika iz različitih sportskih organizacija i udruženja, kompanija, članova sindikata i mnogih drugih zainteresovanih.

Delegacija Asocijacije Sport za sve Srbije u sastavu: članovi Upravnog odbora – Milan Popović i Dragan Sinđelić kao i mr Dejan Marsenić sekretar BAWS-a, predvodila je ekipe iz Republike Srbije iz Valjeva, Lazarevca i Beograda.

Takmičenja su se odvijala po utvrđenoj satnici u sportskim disciplinama: malom fudbalu, basketu, odbojci, tenisu, stonom tenisu, bilijaru i pikadu.

Ekipe iz Republike Srbije – uzele su učešće u takmičarskom delu programa: mali fudbal, basket, stoni tenis i pikado i ostvarile zapažene sportske rezultate u ekipnim sportovima.

Na svečanosti povodom zatvaranja igara, u hotelskoj sali usledila je večernja ceremonija dodela nagrada i priznanja za najbolje ostvarene sportske rezultate ekipama i pojedincima. Tim povodom, sekretar BAWS-aMarsenić dodelio je pehare najboljim pojedincima u tenisu.

U nastavku svečanosti, prisutnima se obratio u ime domaćina predsednik Makedonske Asocijacije „Sport za sve bez granica“ Dragan Ćurlinov, koji je pozdravio sve učesnike i predstavnike organizacija i ekipa, zahvalio im se na dolasku i poželeo da se sledeće godine okupimo u još većem broju radi prijateljskog druženja i takmičenja. Nakon obraćanja Ćurlinov je dodelio i nagrade za Fair play i zahvalnice. Pehare za Fair play ove godine dobila je Asocijacija Sport za sve Valjevo i Federatia Romana Sportul Pentru Toti – Rumunija. Zahvalnice, između ostalih dobili su Asocijacija Sport za sve Srbije i Asocijacija Sport za sve Valjevo.

Asocijacija se zahvaljuje Mekedonskoj Asocijaciji na gostoprimstvu, kao i prijavljenim ekipama iz Srbije na učešću u programu i ostvarenim sportskim rezultatima, koji na međunarodnom planu u najboljem svetlu predstavljaju sport za sve i sport u firmama Repubike Srbije.

Total Page Visits: 236 - Today Page Visits: 1
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *