ASOCIJACIJA USPEŠNO PREDVODILA EKIPE IZ SRBIJE NA SPORTSKIM IGRAMA U OHRIDU

U Ohridu, Makedonska Asocijacija „Sport za sve bez granica“ i Društvo gimnastičkih sportova „Partizan“ Đevđelija uspešno su realizovali program 6. Međunarodnih Sportskih igara, u periodu od 18-22. maja 2022. godine.

Prateći program Balkanske Asocijacije radničkog sporta – BAWS, organizovane sportske igre na obali Ohridskog jezera u hotelskom kompleksu „Akvalina“ imale su i međunarodno učešće ekipa iz: Bugarske, Rumunije, Crne Gore, Srbije i Severne Makedonije, sa preko 200 učesnika iz različitih sportskih organizacija i udruženja, kompanija, članova sindikata i mnogih drugih zainteresovanih.

Delegacija Asocijacije Sport za sve Srbije u sastavu: predsednik Branko Vujović, gen. sekretar Filip Vešović, članovi Upravnog odbora – Milan Popović, Slavoljub Mandić, Dragan Sinđelić i mr Dejan Marsenić, predvodila je ekipe iz Republike Srbije iz Beograda, Žablja i Valjeva.

Takmičenja su se odvijala po utvrđenoj satnici u sportskim disciplinama: malom fudbalu, basketu, odbojci, nogo tenisu, badmintonu, tenisu, ping pongu i pikadu.

Ekipe iz Republike Srbije – Asocijacija Sport za sve Valjevo, Udruženje Sport za sve Žabalj i JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, uzele su učešće u takmičarskom delu programa: mali fudbal, basket, odbojka, nogo tenis, stoni tenis i pikado i ostvarile zapažene sportske rezultate u
ekipnim sportovima.

Na svečanosti povodom zatvaranja igara, u hotelskoj sali usledila je večernja ceremonija dodela nagrada i priznanja za najbolje ostvarene sportske rezultate ekipama i pojedincima. Tim povodom, novoizabrani predsednik BAWS Branko Vujović dodelio je pehare najboljim ekipama u malom fudbalu i pojedincima u tenisu.

Najbolji plasman Srbija je imala sa ekipom JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, koja je osvojila pehare za 1. mesto u malom fudbalu, 1. mesto u basketu (muškarci), 2. mesto u nogo tenisu i 3. mesto u stonom tenisu (muškarci).

Takođe, Asocijaciji je uručena zlatna plaketa Makedonske Asocijacije izražavajući zahvalnost za doprinos sportu, koju su primili predsednik Branko Vujović i gen. sekretar Filip Vešović.

U nastavku svečanosti, prisutnima se obratio u ime domaćina predsednik Makedonske Asocijacije „Sport za sve bez granica“ Dragan Ćurlinov. Pozdravio je sve učesnike i predstavnike organizacija i ekipa, zahvalio im se na dolasku i poželeo da se sledeće godine na ovom istom mestu okupimo ekipno u još većem broju radi prijateljskog druženja i takmičenja. Nakon toga je usledio muzičko-zabavni program.

Asocijacija se zahvaljuje MAkedonskoj Asocijaciji na gostoprimstvu, kao i prijavljenim ekipama iz Srbije na učešću u programu i ostvarenim sportskim rezultatima, koji na međunarodnom planu u najboljem svetlu predstavljaju sport za sve i sport u firmama Repubike Srbije.

Total Page Visits: 465 - Today Page Visits: 1
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.