Европска Недеља спорта (EWOS) и Светски Дан пешачења (World Walking Day)

Асоцијација Спорт за све Србије са својим чланицама реализовала је спортско-рекреативне догађаје који су обележили 5. Европску Недељу спорта (EWOS), у периоду од 23-30. септембра 2019. године.

Светски Дан пешачења (World Walking Day), као део TAFISA кампање Take Back Your Streets… Take Back Your Future!, реализован је првог викенда октобра месеца и дао је подршку EWOS-у у циљу промоције пешачења као основног облика кретања.

Као подстицај свим старосним категоријама на физичку активност у свакодневном животу, анимирано је око 9.500 рекреативаца. Чланице Асоцијације Спорт за све Србије које су узеле учешће са својим програмима у EWOS-у и WWD су: национални грански спортски савези – Планинарски савез Србије, Оријентиринг савез Србије, Ловачки савез Србије и територијални спортски савези – Градски савез „Спорт за све“ Суботица, Спортски савез града Сомбора, Спортски савез „Нови Пазар“, Спортски савез града Врања, Спортски савез општине Кладово, Асоцијација Спорт за све – Бор, Асоцијација „Спорт за све“ из Књажевца, Асоцијација Спорт за све Ваљево, Спортско рекреативна Асоцијација из Пожаревца.

Total Page Visits: 1544 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *