Komisija za izradu Monografije održala konstitutivnu sednicu

Na osnovu Odluke Upravnog odbora Asocijacije Sport za sve Srbije o formiranju Komisije za izradu Monografije povodom jubileja – 70 godina postojanja, u sastavu: prof. dr Dušan Mitić, dr Ratomir Vasović, Milorad Perišić, Petar Stakić i Petar Tomić, u Beogradu, 01. oktobra 2020. godine, u prostorijama Asocijacije Sport za sve Srbije – nekadašnjeg Saveza za telesno vaspitanje „Partizan“ Jugoslavije, održana je konstitutivna sednica Komisije za izradu Monografije.

Sednici su prisustvovali: Branko Vujović – predsednik Asocijacije, prof. dr Dušan Mitić – potpredsednik Asocijacije, Milorad Perišić – potpredsednik Saveza sport za sve Vojvodine (nekadašnji predsednik Asocijacije), Petar Stakić – predsednik Sokolskog saveza Srbije (nekadašnji član Predsedništva Asocijacije) i Petar Tomić – predsednik Nadzornog odbora Asocijacije (nekadašnji član Predsedništva Asocijacije), kao i Filip Vešović – stručni saradnik. Dr Ratomir Vasović (nekadašnji predsednik Asocijacije) iz opravdanih razloga bio je odsutan.


Predsednik Vujović se uvodnim rečima zahvalio u ime Asocijacije Sport za sve Srbije prisutnim članovima Komisije na prihvatanju učešća u radu na Monografiji i istakao da je pravo vreme da se izradi istorijski dokument kao omaž i svedočenje u oblasti u kojoj delujemo.

Nakon predstavljanja članova Komisije, na predlog predsednika Vujovića, prisutni članovi jednoglasno su izabrali predsednika Komisije za izradu Monografije prof. dr Dušana Mitića, koji će biti koordinator procesom prikupljanja podataka.
Prof. Mitić najavio je aktivno i kontinuirano učešće u radu. U narednim periodu očekuje se predlog strukture dokumenta, definisanje plana aktivnosti i rokova za njihovu realizaciju.

Total Page Visits: 667 - Today Page Visits: 1
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.