Комисија за израду Монографије одржала конститутивну седницу

На основу Одлуке Управног одбора Асоцијације Спорт за све Србије о формирању Комисије за израду Монографије поводом јубилеја – 70 година постојања, у саставу: проф. др Душан Митић, др Ратомир Васовић, Милорад Перишић, Петар Стакић и Петар Томић, у Београду, 01. октобра 2020. године, у просторијама Асоцијације Спорт за све Србије – некадашњег Савеза за телесно васпитање „Партизан“ Југославије, одржана је конститутивна седница Комисије за израду Монографије.

Седници су присуствовали: Бранко Вујовић – председник Асоцијације, проф. др Душан Митић – потпредседник Асоцијације, Милорад Перишић – потпредседник Савеза спорт за све Војводине (некадашњи председник Асоцијације), Петар Стакић – председник Соколског савеза Србије (некадашњи члан Председништва Асоцијације) и Петар Томић – председник Надзорног одбора Асоцијације (некадашњи члан Председништва Асоцијације), као и Филип Вешовић – стручни сарадник. Др Ратомир Васовић (некадашњи председник Асоцијације) из оправданих разлога био је одсутан.


Председник Вујовић се уводним речима захвалио у име Асоцијације Спорт за све Србије присутним члановима Комисије на прихватању учешћа у раду на Монографији и истакао да је право време да се изради историјски документ као омаж и сведочење у области у којој делујемо.

Након представљања чланова Комисије, на предлог председника Вујовића, присутни чланови једногласно су изабрали председника Комисије за израду Монографије проф. др Душана Митића, који ће бити координатор процесом прикупљања података.
Проф. Митић најавио је активно и континуирано учешће у раду. У наредним периоду очекује се предлог структуре документа, дефинисање плана активности и рокова за њихову реализацију.

Total Page Visits: 812 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *