NASTAVAK SARADNJE SA POKRAJINSKIM ZAVODOM ZA SPORT I MEDICINU SPORTA

U Novom Sadu, 20. januara 2022. godine, Asocijacija Sport za sve Srbije i Pokrajinski Zavod za sport i medicinu sporta konkretizovali su saradnju u narednom periodu kroz pokretanje programa stručnog osposobljavanja u oblasti sportske rekreacije.

Na osnovu Sporazuma o saradnji Asocijacije – nacionalnog sportskog saveza zaduženog za oblast sportske rekreacije (rekreativni sport, sport za sve, masovni sport) i sport u firmama i Zavoda, predsednik Branko Vujović i direktor dr Danijel Župić potpisali su Ugovor o saradnji na poslovima stručnog osposobljavanja.

U narednom periodu Zavod će objaviti konkurs za stručno osposobljavanje kadrova u okviru zanimanja organizator sportske rekreacije, za zvanja sportsko-rekreativni voditelj i sportsko rekreativni učitelj.

Shodno tome, Asocijacija će kroz planirana budžetska sredstva zainteresovanima u okviru sistema članica sporta za sve pružiti mogućnost besplatnog pohađanja kursa stručnog osposobljavanja, o čemu će javnost uskoro biti informisana.

Nastavkom saradnje Asocijacija i Zavod planiraju da podignu kapacitet sistema sporta na viši nivo i aktiviraju veći broj sportskih stručnjaka u programima sporta za sve.

Total Page Visits: 345 - Today Page Visits: 3
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.