НАСТАВАК САРАДЊЕ СА ПОКРАЈИНСКИМ ЗАВОДОМ ЗА СПОРТ И МЕДИЦИНУ СПОРТА

У Новом Саду, 20. јануара 2022. године, Асоцијација Спорт за све Србије и Покрајински Завод за спорт и медицину спорта конкретизовали су сарадњу у наредном периоду кроз покретање програма стручног оспособљавања у области спортске рекреације.

На основу Споразума о сарадњи Асоцијације – националног спортског савеза задуженог за област спортске рекреације (рекреативни спорт, спорт за све, масовни спорт) и спорт у фирмама и Завода, председник Бранко Вујовић и директор др Данијел Жупић потписали су Уговор о сарадњи на пословима стручног оспособљавања.

У наредном периоду Завод ће објавити конкурс за стручно оспособљавање кадрова у оквиру занимања организатор спортске рекреације, за звања спортско-рекреативни водитељ и спортско рекреативни учитељ.

Сходно томе, Асоцијација ће кроз планирана буџетска средства заинтересованима у оквиру система чланица спорта за све пружити могућност бесплатног похађања курса стручног оспособљавања, о чему ће јавност ускоро бити информисана.

Наставком сарадње Асоцијација и Завод планирају да подигну капацитет система спорта на виши ниво и активирају већи број спортских стручњака у програмима спорта за све.

Total Page Visits: 505 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *