NASTAVAK USPEŠNE SARADNJE SA POKRAJINSKIM ZAVODOM ZA SPORT I MEDICINU SPORTA

U Novom Sadu, 20. oktobra 2021. godine, predstavnici Asocijacije Sport za sve Srbije bili su gosti Pokrajinskog Zavoda za sport i medicinu sporta, čija je nedavna poseta podigla saradnju u oblasti sportske rekreacije na viši nivo.

Radnom sastanku koji se održao u poslovnim prostorijama Zavoda, u skladu sa aktuelnim merama za sprečavanje zarazne bolesti COVID-19, prisustvovali su u ime Asocijacije – predsednik Branko Vujović i gen. sekretar Filip Vešović i Zavoda – direktor dr Danijel Župić, pom. direktora Danijela Špirić, pravno-kadrovski analitičar Maja Grabovac, šef odeljenja za stručni i naučno-istraživački rad u sportu Goran Glamočić, spec. za stručni i naučno-istraživački rad u sportu Mihailo Miletić i spec. za analitiku u sportu Mane Mirković.

Direktor Župić je u ime domaćina pozdravio prisutne i izrazio zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa željom da se ona proširi i na druge segmente uzajamnog delovanja.

Predsednik Vujović se zahvalio na gostoprimstvu i na podršci koju renomirana ustanova pruža u realizaciji programskih aktivnosti Asocijacije.

U nastavku sastanka izneti su konkretni predlozi i aktivnosti vezani za publikaciju zajedničkog istraživanja o životnim navikama, predstojeći ciklus stručnog osposobljavanja, učešće i nastup na stručnim skupovima i dr.

Partnerske organizacije će preduzeti dalje korake međusobne saradnje za uređenje i unapređenje oblasti sportske rekreacije u Republici Srbiji.

Total Page Visits: 832 - Today Page Visits: 1
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.