Одржан први вебинар 7. TAFISA Светских игара спорта за све – Лисабон 2021.

Асоцијација Спорт за све Србије активно прати и учествује у програмима Међународне Асоцијације Спорт за све – TAFISA. 7. TAFISA Светске игре спорта за све – Лисабон које су требале да се одрже у периоду 01-10. октобра 2020. године одложене су за 18-24. јун 2021. године. Делегација Асоцијације Спорт за све Србије биће учесник на овим играма где се планира презентација новог рекреативног спорта из Србије.

Први вебинар 7. TAFISA Светских игара спорта за све – Лисабон 2021 одржан је 18. децембра 2020. године. Састанак, који је бројао више од стотину учесника TAFISA игара, имао је за главни циљ да се упозна са догађајем и његовим припремама, као и да се разјасне сумње које су се појавиле током презентације. Испред Асоцијације вебинар су пратили потпредседник Асоцијације проф. др Душан Митић и сарадник за међународну сарадњу и пројекте Марина Вукотић.

Volfgang Baumann, генерални секретар TAFISA, поздравио је све учеснике и изразио подршку свим делегацијама, федерацијама и међународним организацијама које имају интерес да шире своје културно наслеђе у играма TAFISA 2021.

Између 18. и 24. јуна 2021. Лисабон ће бити домаћин догађаја светске класе у области спорта за све који има за циљ промоцију спорта и учешћа у физичкој активности на једном месту, очувати и промовисати традиционалне игре сваке културе, приказати нове и јединствене игре и пружити прилику за размену искустава међу народима.

И даље проживљавајући период неизвесности, због пандемије коју је изазвао COVID-19, извршни комитет је обезбедио да се током TAFISA игара предузму све мере безбедности и за тај догађај покрене план непредвиђених догађаја.

Презентацију, као и промо видео  7. TAFISA Светских игара спорта за све – Лисабон 2021, можете погледати на веб локацији догађаја: https://tafisalisboa.com/en.

Total Page Visits: 654 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *