Održan prvi vebinar 7. TAFISA Svetskih igara sporta za sve – Lisabon 2021.

Asocijacija Sport za sve Srbije aktivno prati i učestvuje u programima Međunarodne Asocijacije Sport za sve – TAFISA. 7. TAFISA Svetske igre sporta za sve – Lisabon koje su trebale da se održe u periodu 01-10. oktobra 2020. godine odložene su za 18-24. jun 2021. godine. Delegacija Asocijacije Sport za sve Srbije biće učesnik na ovim igrama gde se planira prezentacija novog rekreativnog sporta iz Srbije.

Prvi vebinar 7. TAFISA Svetskih igara sporta za sve – Lisabon 2021 održan je 18. decembra 2020. godine. Sastanak, koji je brojao više od stotinu učesnika TAFISA igara, imao je za glavni cilj da se upozna sa događajem i njegovim pripremama, kao i da se razjasne sumnje koje su se pojavile tokom prezentacije. Ispred Asocijacije vebinar su pratili potpredsednik Asocijacije prof. dr Dušan Mitić i saradnik za međunarodnu saradnju i projekte Marina Vukotić.

Volfgang Baumann, generalni sekretar TAFISA, pozdravio je sve učesnike i izrazio podršku svim delegacijama, federacijama i međunarodnim organizacijama koje imaju interes da šire svoje kulturno nasleđe u igrama TAFISA 2021.

Između 18. i 24. juna 2021. Lisabon će biti domaćin događaja svetske klase u oblasti sporta za sve koji ima za cilj promociju sporta i učešća u fizičkoj aktivnosti na jednom mestu, očuvati i promovisati tradicionalne igre svake kulture, prikazati nove i jedinstvene igre i pružiti priliku za razmenu iskustava među narodima.

I dalje proživljavajući period neizvesnosti, zbog pandemije koju je izazvao COVID-19, izvršni komitet je obezbedio da se tokom TAFISA igara preduzmu sve mere bezbednosti i za taj događaj pokrene plan nepredviđenih događaja.

Prezentaciju, kao i promo video  7. TAFISA Svetskih igara sporta za sve – Lisabon 2021, možete pogledati na veb lokaciji događaja: https://tafisalisboa.com/en.

Total Page Visits: 541 - Today Page Visits: 1
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.