Одржан Радни састанак поводом организације 29. Отвореног Летњег фестивала Спорта за све – Сутоморе 2019

На Црногорском приморју, у Сутомору 25. јула 2019. године, одржан је састанак организатора предстојећег 29. Отвореног Летњег фестивала Спорта за све.
Делегацију Асоцијације Спорт за све Србије представљали су: Бранко Вујовић – председник, мр Дејан Марсенић – члан Управног одбора и Филип Вешовић – стручни сарадник, а испред Црногорског савеза спортске рекреације „Спорт за све“: Глигорије Војиновић – председник, проф. др Будимр Бијелић – председник Скупштине и Боривоје Делибашић – члан Управног одбора.

У комплексу ХТП „Корали“, уз срдачан пријем делегација, састанак је почео у 12:00 часова са представницима хотела: генералним директором Игором Ђукановићем и менаџером продаје Иваном Ражнатовић. Усаглашени су детаљи уговора, а као корисници услуга већ 6 година узастопно, нисмо имали непознатих тема и оних које нисмо могли решити на обострано задовољство, почев од смештаја и исхране до припремљености спортских терена и плаже као и вечерњег друштвено-забавног програма.
Обе делегације прецизирале су међусобне обавезе и техничке детаље у циљу квалитетније реализацје програма. Изразиле су задовољство што ће се и ове године заједнички организовати Летњи фестивал који је попримио међународни карактер. Очекује се око 500 учесника рекреатваца који ће затворити летњу сезону на Црногорском приморју.

Будите и ви део програма 29. Лет фест-а у Сутомору од 18-22. септембра 2019. године.
Добро дошли!

Total Page Visits: 2168 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *