Održan Radni sastanak povodom organizacije 29. Otvorenog Letnjeg festivala Sporta za sve – Sutomore 2019

Na Crnogorskom primorju, u Sutomoru 25. jula 2019. godine, održan je sastanak organizatora predstojećeg 29. Otvorenog Letnjeg festivala Sporta za sve.
Delegaciju Asocijacije Sport za sve Srbije predstavljali su: Branko Vujović – predsednik, mr Dejan Marsenić – član Upravnog odbora i Filip Vešović – stručni saradnik, a ispred Crnogorskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“: Gligorije Vojinović – predsednik, prof. dr Budimr Bijelić – predsednik Skupštine i Borivoje Delibašić – član Upravnog odbora.

U kompleksu HTP „Korali“, uz srdačan prijem delegacija, sastanak je počeo u 12:00 časova sa predstavnicima hotela: generalnim direktorom Igorom Đukanovićem i menadžerom prodaje Ivanom Ražnatović. Usaglašeni su detalji ugovora, a kao korisnici usluga već 6 godina uzastopno, nismo imali nepoznatih tema i onih koje nismo mogli rešiti na obostrano zadovoljstvo, počev od smeštaja i ishrane do pripremljenosti sportskih terena i plaže kao i večernjeg društveno-zabavnog programa.
Obe delegacije precizirale su međusobne obaveze i tehničke detalje u cilju kvalitetnije realizacje programa. Izrazile su zadovoljstvo što će se i ove godine zajednički organizovati Letnji festival koji je poprimio međunarodni karakter. Očekuje se oko 500 učesnika rekreatvaca koji će zatvoriti letnju sezonu na Crnogorskom primorju.

Budite i vi deo programa 29. Let fest-a u Sutomoru od 18-22. septembra 2019. godine.
Dobro došli!

Total Page Visits: 1974 - Today Page Visits: 1
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.