Održana 2. sednica Upravnog odbora Asocijacije Sport za sve Srbije

U utorak, 18. juna 2019. godine sa početkom u 1200 časova u prostorijama Asocijacije, Beograd, Terazije 35/III, održana je 2. sednica Upravnog odbora Asocijacije Sport za sve Srbije.

Sednici su prisustvovali članovi Upravnog odbora: Branko Vujović – predsednik, Dušan Mitić – potpredsednik, Milan Popović, Petar Đurđević, Slavica Rakić, Ljubomir Obradović, Branislav Dmitrović i Igor Mladenović, kao i predsednik Nadzornog odbora Petar Tomić.

Sednicom je predsedavao Branko Vujović – predsednik, koji se na početku zahvalio svim prisutnim članovima na podršci i saradnji u realizaciji dosadašnjih aktivnosti, kojih je kako je konstatovano od strane svih prisutnih bilo zaista mnogo u periodu između dve sednice od 09. maja do 18. juna 2019. godine.

Nakon što je utvrđen kvorum za rad i usvojen predlog Dnevnog reda, predsednik se ukratko osvrnuo na aktivnosti koje su realizovane u proteklom periodu. Pre svega je naglašeno da su organizovani sastanci sa Ministrom omladine i sporta gospodinom Vanjom Udovičićem, sa predsednikom i generalnim sekretarom Sportskog saveza Srbije gospodinom Davorom Štefanekom i gospodinom Goranom Marinkovićem, da su predstavnici Asocijacije bili deo delegacije Republike Srbije na sastanku ministara sporta Republike Srbije i Republike Turske, da su realizovane mnoge programske aktivnosti: učešće na Beogradskoj Biciklijadi, Dan Izazova (Challenge Day), Nedelja fizičke aktivnosti Evropljana (MOVEWeek), Veseli orijentiring, učešće na 16. Međunarodnom radničko-sportskom festivalu u Albeni, promocija 12. Sportske Olimpijade radnika Vojvodine, poseta i učešće na Javnoj raspravi u Boru…

U nastavku sednice a na osnovu Odluke koja je doneta na prethodnoj sednici UO o formiranju Radnih tela (Odbora i Komisija), na predlog predsednika Vujovića pristupilo se izboru i formiranju istih.

– Stručni odbor:

prof. dr Aleksandar Ivanovski, doc. dr Goran Prebeg, doc. dr Tatjana Jezdimirović i Mihajlo Miletić.

– Komisija za izdavanje dozvola za rad u Sportu za sve:

prof. dr Dušan Mitić, prof. dr Aleksandar Ivanovski, prof. dr Stanimir Stojiljković i van. prof. dr Sanja Mandarić.

– Komisija za normativnu delatnost:

Filip Vešović i Branimir Šovljanski.

– Komisija za međunarodnu saradnju:

prof. dr Dušan Mitić, Marko Adamović i Marina Vukotić.

– Komisija za marketing, propagandu i odnose sa javnošću:

Slavica Rakić, mr Dejan Marsenić i Filip Vešović.

– Odbor za hitna pitanja:

Branko Vujović, prof. dr Dušan Mitić i Filip Vešović.

U skladu sa Statutom Asocijacije Sport za sve Srbije i svojim ovlašćenjima, predsednik je predložio i nove članove Upravnog odbora, koji su jednoglasno dobili podršku uz konstataciju da će predloženi kandidati dodatno osnažiti Asocijaciju i svojim dugogodišnjim iskustvom i stručnošću još više unaprediti naš rad.

– Novi članovi Upravnog odbora:

Slavoljub Mandić, Emir Mehmedović i mr Dejan Marsenić.

Na kraju sednice, u veoma konstruktivnoj diskusiji razgovarano je o predstojećim aktivnostima kao i o predlozima za unapređenje postojećih programa Asocijacije Sport za sve Srbije ali i pokretanju inicijative za realizaciju novih.

Sednica je završena u 1400 časova.

Total Page Visits: 1091 - Today Page Visits: 1
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.