Одржана 2. седница Управног одбора Асоцијације Спорт за све Србије

У уторак, 18. јуна 2019. године са почетком у 1200 часова у просторијама Асоцијације, Београд, Теразије 35/III, одржана је 2. седница Управног одбора Асоцијације Спорт за све Србије.

Седници су присуствовали чланови Управног одбора: Бранко Вујовић – председник, Душан Митић – потпредседник, Милан Поповић, Петар Ђурђевић, Славица Ракић, Љубомир Обрадовић, Бранислав Дмитровић и Игор Младеновић, као и председник Надзорног одбора Петар Томић.

Седницом је председавао Бранко Вујовић – председник, који се на почетку захвалио свим присутним члановима на подршци и сарадњи у реализацији досадашњих активности, којих је како је констатовано од стране свих присутних било заиста много у периоду између две седнице од 09. маја до 18. јуна 2019. године.

Након што је утврђен кворум за рад и усвојен предлог Дневног реда, председник се укратко осврнуо на активности које су реализоване у протеклом периоду. Пре свега је наглашено да су организовани састанци са Министром омладине и спорта господином Вањом Удовичићем, са председником и генералним секретаром Спортског савеза Србије господином Давором Штефанеком и господином Гораном Маринковићем, да су представници Асоцијације били део делегације Републике Србије на састанку министара спорта Републике Србије и Републике Турске, да су реализоване многе програмске активности: учешће на Београдској Бициклијади, Дан Изазова (Challenge Day), Недеља физичке активности Европљана (MOVEWeek), Весели оријентиринг, учешће на 16. Међународном радничко-спортском фестивалу у Албени, промоција 12. Спортске Олимпијаде радника Војводине, посета и учешће на Јавној расправи у Бору…

У наставку седнице а на основу Одлуке која је донета на претходној седници УО о формирању Радних тела (Одбора и Комисија), на предлог председника Вујовића приступило се избору и формирању истих.

– Стручни одбор:

проф. др Александар Ивановски, доц. др Горан Пребег, доц. др Татјана Јездимировић и Михајло Милетић.

– Комисија за издавање дозвола за рад у Спорту за све:

проф. др Душан Митић, проф. др Александар Ивановски, проф. др Станимир Стојиљковић и ван. проф. др Сања Мандарић.

– Комисија за нормативну делатност:

Филип Вешовић и Бранимир Шовљански.

– Комисија за међународну сарадњу:

проф. др Душан Митић, Марко Адамовић и Марина Вукотић.

– Комисија за маркетинг, пропаганду и односе са јавношћу:

Славица Ракић, мр Дејан Марсенић и Филип Вешовић.

– Одбор за хитна питања:

Бранко Вујовић, проф. др Душан Митић и Филип Вешовић.

У складу са Статутом Асоцијације Спорт за све Србије и својим овлашћењима, председник је предложио и нове чланове Управног одбора, који су једногласно добили подршку уз констатацију да ће предложени кандидати додатно оснажити Асоцијацију и својим дугогодишњим искуством и стручношћу још више унапредити наш рад.

– Нови чланови Управног одбора:

Славољуб Мандић, Емир Мехмедовић и мр Дејан Марсенић.

На крају седнице, у веома конструктивној дискусији разговарано је о предстојећим активностима као и о предлозима за унапређење постојећих програма Асоцијације Спорт за све Србије али и покретању иницијативе за реализацију нових.

Седница је завршена у 1400 часова.

Total Page Visits: 1218 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *