Одржана 3. седница Управног одбора Асоцијације Спорт за све Србије

У петак, 23. августа 2019. године са почетком у 12:00 часова у просторијама Асоцијације Спорт за све Србије, Београд, Теразије 35/III спрат, одржана је трећа седница Управног одбора Асоцијације Спорт за све Србије.
Седници су присуствовали: Бранко Вујовић – председник, Душан Митић – потпредседник, Милан Поповић, Петар Ђурђевић, Драган Синђелић, Љубомир Обрадовић, Илија Лалић, Игор Младеновић, Бранислав Дмитровић, Славољуб Мандић, Емир Мехмедовић и Дејан Марсенић, као и председник Надзорног одбора Петар Томић.

Председавајући седницом Бранко Вујовић поздравио је присутне, захвалио се на подршци кооптирања нових чланова Управног одбора и сарадњи у реализацији досадашњих активности. Новим члановима пожелео је добродошлицу и нагласио да је допуњени састав органа управљања још више добио на квалитету.
Након што је утврђен кворум за рад и усвојен предлог Дневног реда, председник се укратко осврнуо на активности које су реализоване у протеклом периоду: учешће на 22. Европским Компанијским спортским играма у Салзбургу, Аустрија, одржана 12. Спортска Олимпијада радника Војводине у Бечеју и Новом Бечеју, одржан радни састанак поводом организације 29. Отвореног Летњег фестивала Спорта за све – Сутоморе 2019, посета директора Спортско рекреативне Асоцијације из Пожаревца, састанак са представником MK Mountain Resort-а…
Дефинисане су припремне активности за предстојећи 29. Отворени Летњи фестивал Спорта за све – Сутоморе 2019 и донета је Одлука за учешће гостију и службених лица који ће радити на реализацији програмског садржаја.
У наредном периоду Асоцијација Спорт за све Србије биће присутна на значајним међународним Конгресима.
Донета је Одлука да делегација прати MOVE Конгрес и учествује у раду Изборне седнице Генералне Скупштине ISCA-е у Будимпешти, Мађарска, од 16-19. октобра 2019. године. Такође, председник Бранко Вујовић предложен је за кандидата за члана Извршног Комитета ISCA-е.
Донета је Одлука да делегација прати 26. Светски Конгрес TAFISA-е и учествује у раду седнице Генералне Скупштине и састанку TAFISA Еurope у Токију, Јапан, од 13-17. новембра 2019. године. Такође, потпредседник проф. др Душан Митић предложен је за кандидата за члана Управног одбора TAFISA Еurope.
Предложене су активности тела Асоцијације: Стручног одбора, Комисије за међународну сарадњу и Комисије за издавање дозвола за рад у Спорту за све, који ће у наредном периоду креирати нове правце деловања и унапређења система спортске рекреације.
Седница је завршена у 14:00 часова.

Total Page Visits: 1935 - Today Page Visits: 3
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *