Održana 3. sednica Upravnog odbora Asocijacije Sport za sve Srbije

U petak, 23. avgusta 2019. godine sa početkom u 12:00 časova u prostorijama Asocijacije Sport za sve Srbije, Beograd, Terazije 35/III sprat, održana je treća sednica Upravnog odbora Asocijacije Sport za sve Srbije.
Sednici su prisustvovali: Branko Vujović – predsednik, Dušan Mitić – potpredsednik, Milan Popović, Petar Đurđević, Dragan Sinđelić, Ljubomir Obradović, Ilija Lalić, Igor Mladenović, Branislav Dmitrović, Slavoljub Mandić, Emir Mehmedović i Dejan Marsenić, kao i predsednik Nadzornog odbora Petar Tomić.

Predsedavajući sednicom Branko Vujović pozdravio je prisutne, zahvalio se na podršci kooptiranja novih članova Upravnog odbora i saradnji u realizaciji dosadašnjih aktivnosti. Novim članovima poželeo je dobrodošlicu i naglasio da je dopunjeni sastav organa upravljanja još više dobio na kvalitetu.
Nakon što je utvrđen kvorum za rad i usvojen predlog Dnevnog reda, predsednik se ukratko osvrnuo na aktivnosti koje su realizovane u proteklom periodu: učešće na 22. Evropskim Kompanijskim sportskim igrama u Salzburgu, Austrija, održana 12. Sportska Olimpijada radnika Vojvodine u Bečeju i Novom Bečeju, održan radni sastanak povodom organizacije 29. Otvorenog Letnjeg festivala Sporta za sve – Sutomore 2019, poseta direktora Sportsko rekreativne Asocijacije iz Požarevca, sastanak sa predstavnikom MK Mountain Resort-a…
Definisane su pripremne aktivnosti za predstojeći 29. Otvoreni Letnji festival Sporta za sve – Sutomore 2019 i doneta je Odluka za učešće gostiju i službenih lica koji će raditi na realizaciji programskog sadržaja.
U narednom periodu Asocijacija Sport za sve Srbije biće prisutna na značajnim međunarodnim Kongresima.
Doneta je Odluka da delegacija prati MOVE Kongres i učestvuje u radu Izborne sednice Generalne Skupštine ISCA-e u Budimpešti, Mađarska, od 16-19. oktobra 2019. godine. Takođe, predsednik Branko Vujović predložen je za kandidata za člana Izvršnog Komiteta ISCA-e.
Doneta je Odluka da delegacija prati 26. Svetski Kongres TAFISA-e i učestvuje u radu sednice Generalne Skupštine i sastanku TAFISA Europe u Tokiju, Japan, od 13-17. novembra 2019. godine. Takođe, potpredsednik prof. dr Dušan Mitić predložen je za kandidata za člana Upravnog odbora TAFISA Europe.
Predložene su aktivnosti tela Asocijacije: Stručnog odbora, Komisije za međunarodnu saradnju i Komisije za izdavanje dozvola za rad u Sportu za sve, koji će u narednom periodu kreirati nove pravce delovanja i unapređenja sistema sportske rekreacije.
Sednica je završena u 14:00 časova.

Total Page Visits: 1541 - Today Page Visits: 3
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.