ОДРЖАНА ДВАДЕСЕТПЕТА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА АСОЦИЈАЦИЈЕ

У Београду, 19. априла 2023. године, у пословним просторијама Асоцијације Спорт за све Србије, одржана је двадесетпета седница Управног одбора Асоцијације, која је уједно и последња седница у текућем мандатном периоду, а која је почела са радом у 1410 часова.

Седници су присуствовали: председник Бранко Вујовић, Душан Митић, Славица Ракић, Оливера Јовановић, Милан Поповић, Петар Ђурђевић, Драган Синђелић, Владо Стијеповић, Дејан Марсенић, као и генерални секретар Филип Вешовић.

На почетку седнице, председник Вујовић поздравио је присутне и захвалио им се на доласку и свеукупном учешћу у раду. Након утврђеног кворума за рад усвојен је Дневни ред седнице.

Присутни су детаљно информисани о активностима које су реализоване у претходном периоду – састанци везани за међународну сарадњу, нове пројектне идеје и активности кроз пројекат SportWithotWaste; припреме учесника за учешће у програмима Балканске Асоцијације радничког спорта – BAWS у Северној Македонији и Бугарској; припреме за организацију предстојећих програма Дан без лифтова (NoElevatorsDay), Мали Храбриша, Недеља физичке активности – MOVEWeek, Светски Дан Изазова (WorldChallengeDay); унапређење партнерске сарадње са Министарством спорта, Олимпијским комитетом Србије, Спортским савезом Србије; допринос Савету за спорт Републике Србије и др.

На седници је донета и одлука о усвајању Финансијског плана за 2023. годину и усвојен је предлог Програма и Финансијског плана Асоцијације за 2024. годину.

У складу са Статутом, заказана је седница Редовне и Изборне Скупштине Асоцијације, која ће се одржати 06. маја 2023. године у Врњачкој бањи.

Управни одбор Асоцијације пружио је пуну подршку у изборном процесу председнику Бранку Вујовићу, потпредседнику проф. др Душану Митићу и ген. секретару Филипу Вешовићу. Седница је завршена у 1530 часова.

Total Page Visits: 666 - Today Page Visits: 2
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *