Одржана седница Организационог одбора за 30. Летњи фестивал спорта за све – Будва 2021

На Црногорском приморју у Будви, 06. августа 2021. године, Асоцијација Спорт за све Србије и Црногорски савез спортске рекреације „Спорт за све“ одржали су седницу Организационог одбора поводом реализације 30. Отвореног Летњег фестивала спорта за све – Будва 2021.

Јубиларни Лет фест одржаће се у Будви, у периоду од 15-19. септембра 2021. године, са смештајем учесника у хотелу Словенска плажа. Поштујући актуелне мере за сузбијање ширења заразне болести COVID-19, очекује се око 400 учесника – спортских рекреативаца, љубитеља породичне летње рекреације, спортских организација и стручњака, чланова гранских Синдиката и запослених у локалним самоуправама и фирмама из: Румуније, Бугарске, Пољске, Северне Македоније, Србије и Црне Горе.

Асоцијација Спорт за све Србије – председник Бранко Вујовић, генерални секретар Филип Вешовић, члан Управног одбора Дејан Марсенић и представници Црногорског савеза спортске рекреације „Спорт за све“ – председник Глигорије Војиновић и председник Скупштине др Будимир Бијелић, заједно са менаџером хотела Весном Вујовић, обишли су хотелски комплекс Будванске ривијере. Како би све било спремно за реализацију програма Лет феста, мапирани су спортски терени, сале и простор за свечаност церемонија и доделу признања. У непосредном разговору са заменицом директора продаје Александром Дољаницом прецизиране су активности везане за долазак и смештај учесника по групама.

Констатовано је да је 2020. година била изузетно тешка за реализацију програма када је у питању масовни спорт. Дошло је и до одлагања традиционалног програма Лет феста услед неповољне епидемиолошке здравствене ситуације, чиме је истакнут највиши ниво одговорности организатора.

У ресторану Hedone будванског хотела Tre cane, представници националних спортских организација надлежних за уређење и унапређење области спортске рекреације, одржали су седницу Организационог одбора 30. Отвореног Летњег фестивала спорта за све. Изабрани су чланови Организационог одбора и то: председник Бранко Вујовић, директор фестивала Будимир Бијелић, зам. дир. фестивала Дејан Марсенић, Глигорије Војиновић, Филип Вешовић, Борислав Делибашић и по један представник из Општине Будва и ХГ Будванска ривијера. Седници је присуствовао и спољни сарадник Марко Вујовић из Будве, који ће својим вишегодишњим искуством дати подршку у припреми спортских терена и одабиру судијског кадра за такмичарски део програма.

Анализирано је протеклих 30 фестивалских година, као и његова програмска одрживост и могућности унапређења кроз системско деловање. У припреми је израда промо филма и брошуре Лет феста, као осврт на његов дуги развојни пут, који је један од правих показатеља успешне међусобне сарадње двеју земаља.

У наставку седнице, дефинисале су се припремне активности за реализацију такмичарског, едукативног и музичко-забавног програма, као и критеријуми за доделу награда и признања.

Асоцијација Спорт за све Србије и Црногорски савез спортске рекреације „Спорт за све“ позивају све заинтересоване да се пријаве и узму учешће у традиционалном програму Лет феста, где физички активни можете унапредити здравствено стање, створити имунолошку отпорност организма и достићи ниво личног задовољства.

Total Page Visits: 2122 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *