ODRŽANA ŠESTA SEDNICA UPRAVNOG ODBORA ASOCIJACIJE SPORT ZA SVE SRBIJE

U petak, 06. marta 2020. godine sa početkom u 1100 časova u prostorijama Asocijacije Sport za sve Srbije, Beograd, Terazije 35/III sprat, održana je šesta sednica Upravnog odbora Asocijacije Sport za sve Srbije.

Sednici su prisustvovali: Branko Vujović – predsednik, Dušan Mitić – potpredsednik, Slavica Rakić, Olivera Jovanović, Milan Popović, Petar Đurđević, Dragan Sinđelić, Ljubomir Obradović, Ilija Lalić, Igor Mladenović, Vlado Stijepović, Branislav Dmitrović, Slavoljub Mandić i Dejan Marsenić, kao i predsednik Nadzornog odbora Petar Tomić.

Predsedavajući sednicom Branko Vujović pozdravio je prisutne i zahvalio im se na dosadašnjem učešću u aktivnostima i radu, nakon čega je utvrđen kvorum za rad sednice i usvojen predlog Dnevnog reda. Predsednik Vujović ukratko se osvrnuo na aktivnosti koje su realizovane u proteklom periodu: prisustvo delegacije na Izbornoj sednici Saveza sport za sve Vojvodine gde je izabrana nova predsednica prof. dr Milena Mikalački, prisustvo na završnom turniru u mini fudbalu u organizaciji SU Sport za sve Šid, potpisan je Ugovor sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije za redovan godišnji program za 2020. godinu, sprovedene su Javne nabavke, podnet je Završni račun za 2019. godinu, data je podrška 22. Međunarodnom zimskom festivalu dečije rekreacije na Kopaoniku, u organizaciji Asocijacije Sport za sve Beograda, sa učešćem đaka O.Š. Janko Jovičević iz Goraždevca, KiM, održan sastanak sportskih direktora EFCS-a u Kopenhagenu kome je prisustvovao predsednik Vujović, učešće u Otvarajućoj konferenciji ERASMUS+ projekta Europe in Action u Frankfurtu gde su prisustvovali predsednik Vujović i potpredsednik Mitić koji je učestvovao na sastanku borda TAFISA Evrope, kao i brojne druge aktivnosti i pripreme za predstojeći 28. Otvoreni Ski festival Sporta za sve Kopaonik 2020.

U nastavku sednice donete su važne odluke koje će unaprediti rad Asocijacije Sport za sve Srbije u narednom periodu:

  • Usvojen je Finansijski plan i Kalendar aktivnosti Asocijacije Sport za sve Srbije za 2020. godinu;
  • Utvrđen je termin za organizaciju 30. Otvorenog Letnjeg festivala Sporta za sve, Sutomore, Crna Gora, 16-20.09.2020. godine;
  • U punopravno članstvo primljena su nova sportska udruženja, koja će svojim programskim aktivnostima doprineti širem razvoju Sporta za sve u Republici Srbiji: Rekreativno sportski klub Play iz Novog Sada, Sportsko udruženje Sport Masteriz Novog Sada i Društvo za sportove na vodi „Zapadna Morava“ iz Trstenika.

Prateći aktivnosti na međunarodnom nivou, Upravni odbor zauzeo je pozitivan stav kako bi bili prisutni na Ski festivalu Crnogorskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“, Jahorina, BiH, 12-15.03.2020. godine; 6. Međunarodnim Sportskim igrama, Ohrid, Severna Makedonija, 07-10.05.2020. godine; Generalnoj Skupštini EFCS, Ibica, Španija, 05-07.06.2020. godine i 17. Međunarodnom Festivalu radničkog sporta, Albena, Bugarska, 09-14.06.2020. godine.

Direktor Ski festivala predstavio je Organizacioni tim i izvestio prisutne članove Upravnog odbora o preduzetim aktivnostima u pripremnom periodu organizacije 28. Otvorenog Ski festivala Sporta za sve, Kopaonik, 18-22.03.2020. godine.

Sednica je završena u 1330 časova.

Total Page Visits: 967 - Today Page Visits: 1
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.