ОДРЖАНА ШЕСТА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА АСОЦИЈАЦИЈЕ СПОРТ ЗА СВЕ СРБИЈЕ

У петак, 06. марта 2020. године са почетком у 1100 часова у просторијама Асоцијације Спорт за све Србије, Београд, Теразије 35/III спрат, одржана је шеста седница Управног одбора Асоцијације Спорт за све Србије.

Седници су присуствовали: Бранко Вујовић – председник, Душан Митић – потпредседник, Славица Ракић, Оливера Јовановић, Милан Поповић, Петар Ђурђевић, Драган Синђелић, Љубомир Обрадовић, Илија Лалић, Игор Младеновић, Владо Стијеповић, Бранислав Дмитровић, Славољуб Мандић и Дејан Марсенић, као и председник Надзорног одбора Петар Томић.

Председавајући седницом Бранко Вујовић поздравио је присутне и захвалио им се на досадашњем учешћу у активностима и раду, након чега је утврђен кворум за рад седнице и усвојен предлог Дневног реда. Председник Вујовић укратко се осврнуо на активности које су реализоване у протеклом периоду: присуство делегације на Изборној седници Савеза спорт за све Војводине где је изабрана нова председница проф. др Милена Микалачки, присуство на завршном турниру у мини фудбалу у организацији СУ Спорт за све Шид, потписан је Уговор са Министарством омладине и спорта Републике Србије за редован годишњи програм за 2020. годину, спроведене су Јавне набавке, поднет је Завршни рачун за 2019. годину, дата је подршка 22. Међународном зимском фестивалу дечије рекреације на Копаонику, у организацији Асоцијације Спорт за све Београда, са учешћем ђака О.Ш. Јанко Јовичевић из Гораждевца, КиМ, одржан састанак спортских директора EFCS-а у Копенхагену коме је присуствовао председник Вујовић, учешће у Отварајућој конференцији ERASMUS+ пројекта Europe in Action у Франкфурту где су присуствовали председник Вујовић и потпредседник Митић који је учествовао на састанку борда TAFISA Европе, као и бројне друге активности и припреме за предстојећи 28. Отворени Ски фестивал Спорта за све Копаоник 2020.

У наставку седнице донете су важне одлуке које ће унапредити рад Асоцијације Спорт за све Србије у наредном периоду:

  • Усвојен је Финансијски план и Календар активности Асоцијације Спорт за све Србије за 2020. годину;
  • Утврђен је термин за организацију 30. Отвореног Летњег фестивала Спорта за све, Сутоморе, Црна Гора, 16-20.09.2020. године;
  • У пуноправно чланство примљена су нова спортска удружења, која ће својим програмским активностима допринети ширем развоју Спорта за све у Републици Србији: Рекреативно спортски клуб Play из Новог Сада, Спортско удружење Sport Masterиз Новог Сада и Друштво за спортове на води „Западна Морава“ из Трстеника.

Пратећи активности на међународном нивоу, Управни одбор заузео је позитиван став како би били присутни на Ски фестивалу Црногорског савеза спортске рекреације „Спорт за све“, Јахорина, БиХ, 12-15.03.2020. године; 6. Међународним Спортским играма, Охрид, Северна Македонија, 07-10.05.2020. године; Генералној Скупштини EFCS, Ибица, Шпанија, 05-07.06.2020. године и 17. Међународном Фестивалу радничког спорта, Албена, Бугарска, 09-14.06.2020. године.

Директор Ски фестивала представио је Организациони тим и известио присутне чланове Управног одбора о предузетим активностима у припремном периоду организације 28. Отвореног Ски фестивала Спорта за све, Копаоник, 18-22.03.2020. године.

Седница је завршена у 1330 часова.

Total Page Visits: 1214 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *