ODRŽANE SEDNICE STRUČNOG ODBORA I KOMISIJE ZA MEĐUNARODNU SARADNJU ASOCIJACIJE SPORT ZA SVE SRBIJE

16. aprila 2021. godine, u prostorijama Asocijacije Sport za sve Srbije, Beograd, Terazije br. 35/III sprat, održane su sednice Stručnog odbora i Komisije za međunarodnu saradnju Asocijacije Sport za sve Srbije, u skladu sa aktuelnim merama prevencije širenja zarazne bolesti COVID-19. Predsednik Branko Vujović i generalni sekretar Filip Vešović aktivno su učestvovali u radu i planiranju predstijećih zadataka radnih tela Asocijacije.

Sednica Stručnog odbora počela je u 1145 časova, kojoj su prisustvovali i: predsednik Stručnog odbora prof. dr Dušan Mitić i članovi dr Tatjana Jezdimirović, Mihailo Miletić i doc. dr Srđan Milošević. Predsednik Asocijacije Vujović se prisutnima zahvalio na dosadašnjem doprinosu u radu i napomenuo značajne realizovane aktivnosti u prethodnom periodu, koji je bio jako težak za ceo sistem. Takođe, napomenuo je veoma važnu ulogu Stručnog odbora u predstojećim programima iz oblasti sportske rekreacije i sporta u firmama.

Nakon toga, sednica Komisije za međunarodnu saradnju počela je u 1300 časova, kojoj su prisustvovali i članovi: prof. dr Dušan Mitić, Marko Adamović i Marina Vukotić. Rezimirane su dosadašnje aktivnosti na međunarodnom planu i evropski projekti koji se realizuju u skladu sa predviđenom dinamikom: Europe in Action, Sitting darts 14-18, Promoting senior sport across borders, Ericeira WSR +10 i European Mile.

Prateći zdravstvenu situaciju i preporuke Vlade Republike Srbije, Asocijacija će, u narednom periodu pristupiti realizaciji planiranih aktivnosti u skladu sa godišnjim Redovnim programom.

Total Page Visits: 1320 - Today Page Visits: 2
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.