ОДРЖАНЕ СЕДНИЦЕ СТРУЧНОГ ОДБОРА И КОМИСИЈЕ ЗА МЕЂУНАРОДНУ САРАДЊУ АСОЦИЈАЦИЈЕ СПОРТ ЗА СВЕ СРБИЈЕ

16. априла 2021. године, у просторијама Асоцијације Спорт за све Србије, Београд, Теразије бр. 35/III спрат, одржане су седнице Стручног одбора и Комисије за међународну сарадњу Асоцијације Спорт за све Србије, у складу са актуелним мерама превенције ширења заразне болести COVID-19. Председник Бранко Вујовић и генерални секретар Филип Вешовић активно су учествовали у раду и планирању предстијећих задатака радних тела Асоцијације.

Седница Стручног одбора почела је у 1145 часова, којој су присуствовали и: председник Стручног одбора проф. др Душан Митић и чланови др Татјана Јездимировић, Михаило Милетић и доц. др Срђан Милошевић. Председник Асоцијације Вујовић се присутнима захвалио на досадашњем доприносу у раду и напоменуо значајне реализоване активности у претходном периоду, који је био јако тежак за цео систем. Такође, напоменуо је веома важну улогу Стручног одбора у предстојећим програмима из области спортске рекреације и спорта у фирмама.

Након тога, седница Комисије за међународну сарадњу почела је у 1300 часова, којој су присуствовали и чланови: проф. др Душан Митић, Марко Адамовић и Марина Вукотић. Резимиране су досадашње активности на међународном плану и европски пројекти који се реализују у складу са предвиђеном динамиком: Europe in Action, Sitting darts 14-18, Promoting senior sport across borders, Ericeira WSR +10 и European Mile.

Пратећи здравствену ситуацију и препоруке Владе Републике Србије, Асоцијација ће, у наредном периоду приступити реализацији планираних активности у складу са годишњим Редовним програмом.

Total Page Visits: 1510 - Today Page Visits: 2
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *