ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О САРАДЊИ СА ПОКРАЈИНСКИМ ЗАВОДОМ ЗА СПОРТ И МЕДИЦИНУ СПОРТА

У Београду, 24. новембра 2020. године, Асоцијација Спорт за све Србије приредила је званичну посету представника Покрајинског Завода за спорт и медицину спорта.

Састанку су присуствовали у име Асоцијације Спорт за све Србије: председник Бранко Вујовић, генерални секретар Филип Вешовић и стручни сарадник за међународну сарадњу и пројекте Марина Вукотић, док су Покрајински Завод за спорт и медицину спорта представљали: директор др Данијел Жупић, помоћник директора Данијела Шпирић, правно кадровски аналитичар Маја Грабовац и специјалиста за стручни и развојно-истраживачки рад у спорту Михаило Милетић.

Председник Вујовић је у име Асоцијације Спорт за све Србије поздравио госте и захвалио им се на посети, након чега је представио програмске активности у области спортске рекреације (рекреативни спорт, спорт за све, масовни спорт) и спорта у фирмама. Напоменуо је да територијална чланица Савез спорт за све Војводине има веома успешну сарадњу са Заводом на нивоу АП Војводина. Такође, Михаило Милетић као члан Стручног одбора Асоцијације већ даје значајну стручну помоћ и подршку за развој и унапређење програма.

Директор Жупић се захвалио на гостопримству и том приликом се осврнуо на протекли период успешне сарадње на свим нивоима деловања. Завод ће и даље бити отворен за сарадњу са Асоцијацијом као партнерска институција и дати допринос реализацији програма са свим својим расположивим капацитетима.

На основу унапређења сарадње и јачања система спорта за све у Републици Србији, председник Вујовић и директор Жупић потписали су нови Споразум о сарадњи, којим су дефинисани заједнички циљеви у наредном периоду на пољима: стручног оспособљавања кадрова и усавршавања спортских стручњака; организације и реализације научних и стручних скупова; реализације програма и пројеката на националном и међународном плану; израде научних радова, публикација и истраживања; очувања и унапређења здравствене заштите спортиста рекреативаца.

Асоцијација Спорт за све Србије се захваљује Покрајинском Заводу за спорт и медицину спорта на посети и наставку сарадње кроз реализацију програма од којих се остварује општи интерес у области спорта и пројекцију Мисије АКТИВНА СРБИЈА 2030 – „За бољу Србију кроз спорт за све“.

Total Page Visits: 1155 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *