POTPISAN SPORAZUM O SARADNJI SA POKRAJINSKIM ZAVODOM ZA SPORT I MEDICINU SPORTA

U Beogradu, 24. novembra 2020. godine, Asocijacija Sport za sve Srbije priredila je zvaničnu posetu predstavnika Pokrajinskog Zavoda za sport i medicinu sporta.

Sastanku su prisustvovali u ime Asocijacije Sport za sve Srbije: predsednik Branko Vujović, generalni sekretar Filip Vešović i stručni saradnik za međunarodnu saradnju i projekte Marina Vukotić, dok su Pokrajinski Zavod za sport i medicinu sporta predstavljali: direktor dr Danijel Župić, pomoćnik direktora Danijela Špirić, pravno kadrovski analitičar Maja Grabovac i specijalista za stručni i razvojno-istraživački rad u sportu Mihailo Miletić.

Predsednik Vujović je u ime Asocijacije Sport za sve Srbije pozdravio goste i zahvalio im se na poseti, nakon čega je predstavio programske aktivnosti u oblasti sportske rekreacije (rekreativni sport, sport za sve, masovni sport) i sporta u firmama. Napomenuo je da teritorijalna članica Savez sport za sve Vojvodine ima veoma uspešnu saradnju sa Zavodom na nivou AP Vojvodina. Takođe, Mihailo Miletić kao član Stručnog odbora Asocijacije već daje značajnu stručnu pomoć i podršku za razvoj i unapređenje programa.

Direktor Župić se zahvalio na gostoprimstvu i tom prilikom se osvrnuo na protekli period uspešne saradnje na svim nivoima delovanja. Zavod će i dalje biti otvoren za saradnju sa Asocijacijom kao partnerska institucija i dati doprinos realizaciji programa sa svim svojim raspoloživim kapacitetima.

Na osnovu unapređenja saradnje i jačanja sistema sporta za sve u Republici Srbiji, predsednik Vujović i direktor Župić potpisali su novi Sporazum o saradnji, kojim su definisani zajednički ciljevi u narednom periodu na poljima: stručnog osposobljavanja kadrova i usavršavanja sportskih stručnjaka; organizacije i realizacije naučnih i stručnih skupova; realizacije programa i projekata na nacionalnom i međunarodnom planu; izrade naučnih radova, publikacija i istraživanja; očuvanja i unapređenja zdravstvene zaštite sportista rekreativaca.

Asocijacija Sport za sve Srbije se zahvaljuje Pokrajinskom Zavodu za sport i medicinu sporta na poseti i nastavku saradnje kroz realizaciju programa od kojih se ostvaruje opšti interes u oblasti sporta i projekciju Misije AKTIVNA SRBIJA 2030 – „Za bolju Srbiju kroz sport za sve“.

Total Page Visits: 924 - Today Page Visits: 1
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.