Promocija 12. Sportske olimpijade radnika Vojvodine

U susret završnoj manifestaciji 12. Sportske olimpijade radnika Vojvodine, u Novom Sadu je 11. juna 2019. godine sa početkom u 20,00 časova održana svečana promocija 12.SORV-a.

U prelepom ambijentu Golf City centra na SPENS-u, promociji su prisustvovali Milorad Perišić, potpredsednik Saveza sport za sve Vojvodine, Branko Vujović, predsednik Asocijacije sport za sve Srbije, predstavnici opština domaćina 12. SORV- Saša Maksimović, predsednik Opštine Novi Bečej, Milorad Rakić i Branislav Sekerović- u ime Opštine Bečej kao i brojne zvanice iz sistema sporta u Vojvodini – Aranka Binder, pomoćnica pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Slobodan Boškan, predsednik Sportskog saveza Vojvodine, Mladen Stojšin- generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine, Dr Danijel Župić, direktor Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta, Prof. dr Zlatko Ahmetović  predstavnik Fakulteta za sport i turizam „TIMS“, članovi Upravnog i stručnog odbora Saveza sport za sve Vojvodine, članovi Olimpijskog komiteta 12.SORV, predstavnici Regiona SORV kao i druge uvažene zvanice.

U znak dobrodošlice, goste je pozdravio Saša Jokić, direktor Golf city centra nakon čega su se prisutnima obratili Saša Maksimović, u ime opštine Novi Bečej i Branko Vujović, predsednik Asocijacije sport za sve Srbije.

Branko Vujović se na samom početku obraćanja zahvalio svima koji su dali doprinos u neposrednoj saradnji u afirmaciji radničkog stvaralaštva, organizaciji i aktivnostima sportske olimpijade radnika Vojvodine. Podsetio je prisutne na decenijsku tradiciju , veliku zaslugu mnogobrojnih entuzijasta i na činioce sistema sporta koji godinama stvaraju uslove za bavljenje sportom i sportskom rekreacijom. Ukazao na to koliko je važno da svi zajedno širimo svest o važnosti bavljenja fizičkim aktivnostima u cilju stvaranja boljeg, produktivnijeg i zdravijeg društva.

Predsednik Opštine Saša Maksimović naglasio je da je Novi Bečej kao grad sporta i kulture uvek bio dobar domćin i pozvao sve da posete Olimpijadu 28. 29. i 30. juna i da se sami uvere u potencijale grada i njegovu organizovanost, a i koliki pozitivan uticaj sport ima na kvalitetan i sadržajan život građana.

Uz prisustvo brojnih medija, ovaj značajan događaj zvanično je najavio realizaciju završne manifestacije 12. Sportske olimpijade radnika Vojvodine koja će se održati 28.,29. i 30. juna 2019. godine u Opštini Bečej i Opštini Novi Bečej. Na završnoj manifestaciji takmičiće se preko 2500 sportista rekreativaca, koji dolaze iz ukupno 31 lokalne samouprave i preko 150 vojvođanskih kompanija, a takmičenja će se realizovati u 19 sportskih disciplina u obe konkurencije.

Asocijacija Sport za sve Srbije čestita Savezu sport za sve Vojvodine kao i drugim institucijama, organizacijama i pojedincima koji su dali  i daju svoj doprinos da 12. SORV  bude organizovan na najbolji mogući način i time još jednom opravda epitet jedne od najznačajnijih sportkih manifestacija u Vojvodini i Srbiji, kada je oblast sportske rekracije u pitanju.

Total Page Visits: 1247 - Today Page Visits: 1
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.