Промоција 12. Спортске олимпијаде радника Војводине

У сусрет завршној манифестацији 12. Спортске олимпијаде радника Војводине, у Новом Саду је 11. јуна 2019. године са почетком у 20,00 часова одржана свечана промоција 12.СОРВ-а.

У прелепом амбијенту Golf City центра на СПЕНС-у, промоцији су присуствовали Милорад Перишић, потпредседник Савеза спорт за све Војводине, Бранко Вујовић, председник Асоцијације спорт за све Србије, представници општина домаћина 12. СОРВ- Саша Максимовић, председник Општине Нови Бечеј, Милорад Ракић и Бранислав Секеровић- у име Општине Бечеј као и бројне званице из система спорта у Војводини – Аранка Биндер, помоћница покрајинског секретаријата за спорт и омладину, Слободан Бошкан, председник Спортског савеза Војводине, Младен Стојшин- генерални секретар Спортског савеза Војводине, Др Данијел Жупић, директор Покрајинског завода за спорт и медицину спорта, Проф. др Златко Ахметовић  представник Факултета за спорт и туризам „ТИМС“, чланови Управног и стручног одбора Савеза спорт за све Војводине, чланови Олимпијског комитета 12.СОРВ, представници Региона СОРВ као и друге уважене званице.

У знак добродошлице, госте је поздравио Саша Јокић, директор Golf city центра након чега су се присутнима обратили Саша Максимовић, у име општине Нови Бечеј и Бранко Вујовић, председник Асоцијације спорт за све Србије.

Бранко Вујовић се на самом почетку обраћања захвалио свима који су дали допринос у непосредној сарадњи у афирмацији радничког стваралаштва, организацији и активностима спортске олимпијаде радника Војводине. Подсетио је присутне на деценијску традицију , велику заслугу многобројних ентузијаста и на чиниоце система спорта који годинама стварају услове за бављење спортом и спортском рекреацијом. Указао на то колико је важно да сви заједно ширимо свест о важности бављења физичким активностима у циљу стварања бољег, продуктивнијег и здравијег друштва.

Председник Општине Саша Максимовић нагласио је да је Нови Бечеј као град спорта и културе увек био добар домћин и позвао све да посете Олимпијаду 28. 29. и 30. јуна и да се сами увере у потенцијале града и његову организованост, а и колики позитиван утицај спорт има на квалитетан и садржајан живот грађана.

Уз присуство бројних медија, овај значајан догађај званично је најавио реализацију завршне манифестације 12. Спортске олимпијаде радника Војводине која ће се одржати 28.,29. и 30. јуна 2019. године у Општини Бечеј и Општини Нови Бечеј. На завршној манифестацији такмичиће се преко 2500 спортиста рекреативаца, који долазе из укупно 31 локалне самоуправе и преко 150 војвођанских компанија, а такмичења ће се реализовати у 19 спортских дисциплина у обе конкуренције.

Асоцијација Спорт за све Србије честита Савезу спорт за све Војводине као и другим институцијама, организацијама и појединцима који су дали  и дају свој допринос да 12. СОРВ  буде организован на најбољи могући начин и тиме још једном оправда епитет једне од најзначајнијих спортких манифестација у Војводини и Србији, када је област спортске рекрације у питању.

Total Page Visits: 1426 - Today Page Visits: 2
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *