ПРЕДСЕДНИК АСОЦИЈАЦИЈЕ СПОРТ ЗА СВЕ СРБИЈЕ ПРИСУСТВОВАО ГОЛФ ТУРНИРУ ВОЈВОДИНА ОПЕН У ЖАБЉУ

У општини Жабаљ, 01. јула 2023. године, одржан је традиционални међународни турнир Војводина Опен који организује Голф асоцијација Војводине у сарадњи са Голф клубом Центар, уз подршку Покрајинског секретаријата за спорт и омладину.

Испред Асоцијације Спорт за све Србије догађају је присуствовао председник Асоцијације Спорт за све Србије, Бранко Вујовић.

На овогодишњем турниру учествовало је 38 играча, који су остварили изванредне резултате и борили се за вредне награде. Најзначајнија награда, прелазни трофеј за укупног победника, је скулптура Голфер, која представља уметнички рад академика Јована Солдатовића, надалеко познатог скулптора како у нашим, тако и у међународним оквирима. Јован Солдатовић је цео свој опус посветио борби за мир и хуманизацију живота на овој планети. Ово признање, изузетан симбол посебности, припало је победнику овогодишњег турнира Војводина Опен 2023, Марку Јокићу.  Победнику је трофеј уручио председник Асоцијације Спорт за све Србије Бранко Вујовић, који се том приликом обратио присутнима, честитао Голф асоцијацији Војводине на организацији догађаја и истакао важност промоције спортско-рекреативних садржаја као што је голф, као и важност сарадње две Асоцијације за даљи развој рекреативног спорта.

У категорији Ladies прво место је припало Тамари Палковљевић, у категорији Junior Константину Стојковићу, у категорији Men А Борису Дамјановићу, а у категорији Men B Зорану Михићу. Признање за Longest drive понео је Алексеј Милић,  док је признање за Closest to the pin заслужио Константин Стојковић.

Гост турнира је био члан Градског већа за спорт и омладину, господин Огњен Цвијетићанин, који се овом приликом опробао у голфу.

Догађај су посетили и чланови бициклистичког клуба Invictabike из Новог Сада, за које је организован Голф демо дан.

Овогодишњу организацију турнира подржали су партнери BMW Радуловић, компаније Транснафта, Триглав, Вода Вода, Елко Марине, Marcons Marketing Company и винарија Јокић.

Total Page Visits: 110 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *