PREDSTAVNICI ASOCIJACIJE SPORT ZA SVE SRBIJE PRISUSTVOVALI REDOVNOJ SEDNICI SKUPŠTINE SPORTSKOG SAVEZA SRBIJE I DODELI MAJSKE NAGRADE

U Domu Narodne Skupštine Republike Srbije, u Beogradu, 28. maja 2021. godine, predstavnici Asocijacije Sport za sve Srbije, predsednik Branko Vujović i generalni sekretar Filip Vešović, prisustvovali su redovnoj sednici Skupštine Sportskog saveza Srbije, u okviru koje je upriličena svečanost dodele Majske nagrade.

Na sednici, koja je održana u skladu sa aktuelnim merama sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19, prisustvovali su predstavnici Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Olimpijskog komiteta Srbije i drugih relevantnih institucija, kao i veliki broj sportskih saveza – članica Sportskog saveza Srbije, sportskih stručnjaka, uglednih ličnosti iz sfere sporta, predstavnici medija i drugi.

Ministar Udovičić se obratio prisutnima i čestitao svim dobitnicima Majske nagrade. „Biti deo sistema sporta u zemlji šampiona je privilegija, ali i odgovornost svih nas, zato nastavljamo dalje za nove pobede i Srbiju na pobedničkom postolju“!

Nakon usvojenog radnog materijala za 2020. godinu, svečano su laureatima uručena priznanja „Majska nagrada“, koji su u različitim kategorijama zaslužili najveće društveno-sportsko priznanje u Republici Srbiji u 2020. i 2021. godini.

Sednica je bila sjajna prilika da se posle dužeg vremenskog perioda razmene iskustva i kontakti sa istaknutim sportskim radnicima Srbije i dobitnicima Majske nagrade, a i da se vidimo sa članovima Upravnog odbora Asocijacije, kojih je zaista puno u okviru najznačajnijih sportskih institucija u Republici Srbiji.

Total Page Visits: 908 - Today Page Visits: 1
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.