ПРЕДСТАВНИЦИ АСОЦИЈАЦИЈЕ СПОРТ ЗА СВЕ СРБИЈЕ ПРИСУСТВОВАЛИ РЕДОВНОЈ СЕДНИЦИ СКУПШТИНЕ СПОРТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ И ДОДЕЛИ МАЈСКЕ НАГРАДЕ

У Дому Народне Скупштине Републике Србије, у Београду, 28. маја 2021. године, представници Асоцијације Спорт за све Србије, председник Бранко Вујовић и генерални секретар Филип Вешовић, присуствовали су редовној седници Скупштине Спортског савеза Србије, у оквиру које је уприличена свечаност доделе Мајске награде.

На седници, која је одржана у складу са актуелним мерама спречавања ширења заразне болести COVID-19, присуствовали су представници Министарства омладине и спорта Републике Србије, Олимпијског комитета Србије и других релевантних институција, као и велики број спортских савеза – чланица Спортског савеза Србије, спортских стручњака, угледних личности из сфере спорта, представници медија и други.

Министар Удовичић се обратио присутнима и честитао свим добитницима Мајске награде. „Бити део система спорта у земљи шампиона је привилегија, али и одговорност свих нас, зато настављамо даље за нове победе и Србију на победничком постољу“!

Након усвојеног радног материјала за 2020. годину, свечано су лауреатима уручена признања „Мајска награда“, који су у различитим категоријама заслужили највеће друштвено-спортско признање у Републици Србији у 2020. и 2021. години.

Седница је била сјајна прилика да се после дужег временског периода размене искуства и контакти са истакнутим спортским радницима Србије и добитницима Мајске награде, а и да се видимо са члановима Управног одбора Асоцијације, којих је заиста пуно у оквиру најзначајнијих спортских институција у Републици Србији.

Total Page Visits: 1147 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *