Представници Асоцијације Спорт за све Србије присуствовали завршном турниру у мини фудбалу у организацији Спортског удружења „Спорт за све“ Шид

У Шиду, 28. децембра 2019. године, одржао се завршни турнир у мини фудбалу, у организацији Спортског удружења „Спорт за све“ Шид, коме су присуствовали представници Асоцијације Спорт за све Србије, мр Дејан Марсенић – члан Управног одбора и Филип Вешовић – стручни сарадник.

У име организатора, програмом Мини Лиге шампиона 2 „Ласер медиц – Шид 2019“ руководио је Предраг Малешевић – председник Спортског удружења „Спорт за све“ Шид. Турнир у мини фудбалу, који је хуманитарног карактера, одржава се већ другу годину за редом. Трајао је интензивно два месеца и окупио је око 160 спортских рекреативаца сврстаних у 30 такмичарских екипа. Одиграно је преко 400 утакмица у фер и коректној атмосфери, а квалитет манифестације препознали су и спонзори који су дали подршку у виду поклона и награда. Локална телевизија пратила је ток завршног турнира који је промовисан и путем друштвених мрежа.

Представници Асоцијације Спорт за све Србије поздравили су присутне, захвалили се организатору на позиву и упутили честитке на изванредној организацији, са жељом да се следеће сезоне окупимо и дружимо у још већем броју. Након тога, свечано су доделили медаље, пехаре и награде најбоље пласираним екипама за освојена прва три места, као и набољем играчу и најбољем стрелцу турнира.

Са великим задовољством може се рећи да је програм „Спорта за све“ Шида дао импозантан значај покретању и омасовљењу грађана, када је у питању физичка активност. У нади да ће спортско-рекреативне организације и из других локалних самоуправа преузети овакав модел „активирања грађана“, како би манифестација добила виши ниво узајамног повезивања и остваривања ближих контаката различитих интересних група.

Асоцијација Спорт за све Србије ће и у будуће дати пуну подршку активностима својих чланица на пољу анимације што већег броја грађана на редовно бављење физичким активностима.

Total Page Visits: 2178 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *