Predstavnici Asocijacije Sport za sve Srbije prisustvovali završnom turniru u mini fudbalu u organizaciji Sportskog udruženja „Sport za sve“ Šid

U Šidu, 28. decembra 2019. godine, održao se završni turnir u mini fudbalu, u organizaciji Sportskog udruženja „Sport za sve“ Šid, kome su prisustvovali predstavnici Asocijacije Sport za sve Srbije, mr Dejan Marsenić – član Upravnog odbora i Filip Vešović – stručni saradnik.

U ime organizatora, programom Mini Lige šampiona 2 „Laser medic – Šid 2019“ rukovodio je Predrag Malešević – predsednik Sportskog udruženja „Sport za sve“ Šid. Turnir u mini fudbalu, koji je humanitarnog karaktera, održava se već drugu godinu za redom. Trajao je intenzivno dva meseca i okupio je oko 160 sportskih rekreativaca svrstanih u 30 takmičarskih ekipa. Odigrano je preko 400 utakmica u fer i korektnoj atmosferi, a kvalitet manifestacije prepoznali su i sponzori koji su dali podršku u vidu poklona i nagrada. Lokalna televizija pratila je tok završnog turnira koji je promovisan i putem društvenih mreža.

Predstavnici Asocijacije Sport za sve Srbije pozdravili su prisutne, zahvalili se organizatoru na pozivu i uputili čestitke na izvanrednoj organizaciji, sa željom da se sledeće sezone okupimo i družimo u još većem broju. Nakon toga, svečano su dodelili medalje, pehare i nagrade najbolje plasiranim ekipama za osvojena prva tri mesta, kao i naboljem igraču i najboljem strelcu turnira.

Sa velikim zadovoljstvom može se reći da je program „Sporta za sve“ Šida dao impozantan značaj pokretanju i omasovljenju građana, kada je u pitanju fizička aktivnost. U nadi da će sportsko-rekreativne organizacije i iz drugih lokalnih samouprava preuzeti ovakav model „aktiviranja građana“, kako bi manifestacija dobila viši nivo uzajamnog povezivanja i ostvarivanja bližih kontakata različitih interesnih grupa.

Asocijacija Sport za sve Srbije će i u buduće dati punu podršku aktivnostima svojih članica na polju animacije što većeg broja građana na redovno bavljenje fizičkim aktivnostima.

Total Page Visits: 1946 - Today Page Visits: 1
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.