Републици Србији председавање BAWS-ом у наредном периоду

У оквиру програма 6. Међународних Спортских игара спорта за све без граница, које се одржавају у Охриду, 21. маја 2022. године одржана је изборна седница Генералне Скупштине Балканске Асоцијације радничког спорта – BAWS.

Седници су присуствовали делегати: Драган Ћурлинов – Македонска Асоцијација “Спорт за сите без граници”, Бранко Вујовић – Асоцијација Спорт за све Србије, Иванка Караколева – Бугарска Радничка федерација “Спорт и здравље”, Власку Константин – Румунска Федерација Спорт за све, Зоран Кажић – Црногорски савез спортске рекреације “Спорт за све”, као и чланови Управног одбора Асоцијације: мр Дејан Марсенић, Милан Поповић, Славољуб Мандић, Драган Синђелић и ген. секретар Филип Вешовић.

Гласањем присутних делегата из Румуније, Бугарске, С. Македоније, Црне Горе и Србије, за новог председника изабран је Бранко Вујовић, који ће у име Републике Србије бити председавајући у наредном мандатном периоду.

На предлог новог председника Вујовића, изабран је и секретар BAWS мр Дејан Марсенић и усвојен је план и програм будућих активности. Донете су одлуке да седиште BAWS буде у Републици Србији, да се дефинише предстојећи календар активности, као и да се предузму даљи кораци унапређења организације која функционише од 2004. године.

Асоцијација Спорт за све Србије се захваљује партнерима из балканских земаља на указаном поверењу, а следећи састанак BAWS заказан је у Бугарској, Св. Константину и Елени, где ће се одржати програм 18. Међународног Фестивала радничког спорта.

Total Page Visits: 1008 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *