Republici Srbiji predsedavanje BAWS-om u narednom periodu

U okviru programa 6. Međunarodnih Sportskih igara sporta za sve bez granica, koje se održavaju u Ohridu, 21. maja 2022. godine održana je izborna sednica Generalne Skupštine Balkanske Asocijacije radničkog sporta – BAWS.

Sednici su prisustvovali delegati: Dragan Ćurlinov – Makedonska Asocijacija “Sport za site bez granici”, Branko Vujović – Asocijacija Sport za sve Srbije, Ivanka Karakoleva – Bugarska Radnička federacija “Sport i zdravlje”, Vlasku Konstantin – Rumunska Federacija Sport za sve, Zoran Kažić – Crnogorski savez sportske rekreacije “Sport za sve”, kao i članovi Upravnog odbora Asocijacije: mr Dejan Marsenić, Milan Popović, Slavoljub Mandić, Dragan Sinđelić i gen. sekretar Filip Vešović.

Glasanjem prisutnih delegata iz Rumunije, Bugarske, S. Makedonije, Crne Gore i Srbije, za novog predsednika izabran je Branko Vujović, koji će u ime Republike Srbije biti predsedavajući u narednom mandatnom periodu.

Na predlog novog predsednika Vujovića, izabran je i sekretar BAWS mr Dejan Marsenić i usvojen je plan i program budućih aktivnosti. Donete su odluke da sedište BAWS bude u Republici Srbiji, da se definiše predstojeći kalendar aktivnosti, kao i da se preduzmu dalji koraci unapređenja organizacije koja funkcioniše od 2004. godine.

Asocijacija Sport za sve Srbije se zahvaljuje partnerima iz balkanskih zemalja na ukazanom poverenju, a sledeći sastanak BAWS zakazan je u Bugarskoj, Sv. Konstantinu i Eleni, gde će se održati program 18. Međunarodnog Festivala radničkog sporta.

Total Page Visits: 733 - Today Page Visits: 2
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *