СВЕЧАНО ОБЕЛЕЖЕН ДАН ФАКУЛТЕТА ЗА СПОРТ УНИВЕРЗИТЕТА „УНИОН – НИКОЛА ТЕСЛА“

Факултет за спорт Универзитета „Унион – Никола Тесла“ обележио је у Београду 12. октобра 2023. године, 10 година постојања организовањем Свечане академије у сали Југословенске кинотеке. Била је то прилика да се поводом вредног јубилеја факултета на једном месту окупе угледни спортски радници, трофејни олимпијци, пријатељи факултета, професори, бивши и садашњи студенти, партнерске организације и институције, компаније и многи други.

Као партнер Факултета, у име Асоцијације Спорт за све Србије свечаности је присуствовао ген. секретар Филип Вешовић.

У име домаћина, бројне званице поздравио је Бојан Секулић, председник Савета, који је заједно са покојном професорком Иванком Гајић био и оснивач Факултета за спорт.

Присутни су имали прилику да погледају филм о 10 година Факултета за спорт, где су о факултету говорили професори, студенти и врхунски спортисти.

Факултет за спорт има сјајну сарадњу са свим водећим институцијама српског спорта. О томе је причао и Ђорђе Вишацки, генерални секретар Олимпијског комитета Србије.

О резултатима у претходном периоду, као и плановима за будућност говорио је проф. др Небојша Чокорило, декан Факултета за спорт.

У наставку свечаности додељене су златне плакете и медаље спортским организацијама, клубовима, сродним факултетима, успешним компанијама, уваженим професорима и појединцима, чију подршку је факултет имао у протеклом периоду.

Total Page Visits: 97 - Today Page Visits: 2
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *