У БЕОГРАДУ ОДРЖАН ЗВАНИЧНИ САСТАНАК ПРЕДСЕДНИКА АСОЦИЈАЦИЈЕ И CSIT

У Београду, у пословним просторијама Асоцијације Спорт за све Србије, 11. јуна 2024. године, председник Асоцијације, Бранко Вујовић угостио је председника Међународнe Радничкe и аматерскe спортскe конфедерацијe – CSIT, Bruno Molea.

Званичном састанку присуствовали су још испред CSIT – шеф канцеларије Valeria Gherardini и сарадник председник Здравствене и спортске академије – HLA из Хрватске Милан Чупић, док су у име домаћина били још и ген. секретар Филип Вешовић, виши сарадник за међ. сарадњу и пројекте Марина Вукотић као и секретар Балканске Асоцијације радничког спорта – BAWS и члан Стручног одбора мр Дејан Марсенић.

Председник Вујовић поздравио је госте, захвалио им се на посети и пожелео им угодан боравак у Београду. На почетку, представио је Асоцијацију и њену улогу у друштву и позицију у систему спорта, као и програмске циљеве пратећи Мисију АКТИВНА СРБИЈА 2030.

У име CSIT, председник Molea исказао је велику захвалност на гостопримству и жељи за узајамним повезивањем организација.

У наставку, сарадница Марина Вукотић одржала је кратку презентацију Асоцијације кроз систем функционисања, реализацију програмских активности, ширење мреже партнерстава као и учешће на међународним пројектима.

Једна од важнијих тема о којој се разговарало, у оквиру будуће сарадње у области спорта у фирмама, биле су могућности, шансе и изазови за организацију CSIT Светских игара 2027. године. Председник Molea и сарадница Valeria Gherardini представили су детаље конкурса који траје до децембра 2024. године и план организације CSIT игара, финансијску конструкцију и бенефите који се нуде домаћину.

Такође, у даљим разговорима, разматрало се и о сарадњи и могућности повезивања и учешћа екипа на спортским догађајима и манифестацијама, укључивању региона, као и партнерству на неком од будућих међународних пројеката.

Асоцијација је у процесу приступања у чланство CSIT, које ствара могућност за узајамно повезивање, надградњу и јачање система и додатно представљање Републике Србије када је у питању спорт у фирмама.

Total Page Visits: 305 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *