У БЕОГРАДУ ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О САРАДЊИ СА BRAVO АСОЦИЈАЦИЈОМ

У Београду, 21. јануара 2022. године, Асоцијација Спорт за све Србије угостила је представнике Босанске Репрезентативне Асоцијације за вредносне прилике – BRAVO.

На основу партнерства које је Асоцијација остварила кроз међународни пројекат из ERASMUS+Sport програма и након посете делегације Асоцијације Сарајеву, уприличен је заједнички састанак у Београду.

Радном састанку присуствовали су у име Асоцијације – председник Бранко Вујовић, ген. секретар Филип Вешовић, сарадник за међ. сарадњу и пројекте Марина Вукотић и члан Управног одбора мр Дејан Марсенић, док су BRAVO представљали директор мба. мр Исмаил Шехић и пројект менаџер Суад Мурселовић.

Председник Вујовић је поздравио присутне и захвалио им се на посети. Представио је рад Асоцијације на међународном нивоу деловања, након чега је Вукотић кроз презентацију упознала присутне са актуелним пројектима и њиховом планираном динамиком реализације.

У наставку састанка Асоцијација и BRAVO потписали су Споразум о сарадњи чиме је конкретизован партнерски однос за успостављање различитих видова сарадње као што су: пројектно деловање, планирање и програмирање специфичних процеса, размена кадрова, сарадња и друштвено деловање, едукација, неформални облици едукације, организација семинара, конференција, научно-истраживачких радионица и др.

Партнерске организације ће предузети даље кораке међусобне сарадње у области спортске рекреације.

Total Page Visits: 787 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *