U BEOGRADU POTPISAN SPORAZUM O SARADNJI SA BRAVO ASOCIJACIJOM

U Beogradu, 21. januara 2022. godine, Asocijacija Sport za sve Srbije ugostila je predstavnike Bosanske Reprezentativne Asocijacije za vrednosne prilike – BRAVO.

Na osnovu partnerstva koje je Asocijacija ostvarila kroz međunarodni projekat iz ERASMUS+Sport programa i nakon posete delegacije Asocijacije Sarajevu, upriličen je zajednički sastanak u Beogradu.

Radnom sastanku prisustvovali su u ime Asocijacije – predsednik Branko Vujović, gen. sekretar Filip Vešović, saradnik za međ. saradnju i projekte Marina Vukotić i član Upravnog odbora mr Dejan Marsenić, dok su BRAVO predstavljali direktor mba. mr Ismail Šehić i projekt menadžer Suad Murselović.

Predsednik Vujović je pozdravio prisutne i zahvalio im se na poseti. Predstavio je rad Asocijacije na međunarodnom nivou delovanja, nakon čega je Vukotić kroz prezentaciju upoznala prisutne sa aktuelnim projektima i njihovom planiranom dinamikom realizacije.

U nastavku sastanka Asocijacija i BRAVO potpisali su Sporazum o saradnji čime je konkretizovan partnerski odnos za uspostavljanje različitih vidova saradnje kao što su: projektno delovanje, planiranje i programiranje specifičnih procesa, razmena kadrova, saradnja i društveno delovanje, edukacija, neformalni oblici edukacije, organizacija seminara, konferencija, naučno-istraživačkih radionica i dr.

Partnerske organizacije će preduzeti dalje korake međusobne saradnje u oblasti sportske rekreacije.

Total Page Visits: 537 - Today Page Visits: 1
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.