У Митровцу на Тари успешно реализован 13. Весели орјентиринг

Летњи фестивал Спорта за све покренула је најмлађа популација кроз програм 13. Веселог оријентиринга, који се традиционално одржао у Митровцу на Тари.

Уз подршку Министарства омладине и спорта, Спортског савеза Србије, као и сагласност Центра дечијих летовалишта града Београда, програм је реализован у БДО Митровац на Тари од 08-09. јуна 2019. године. Учествовало је преко 700 деце предшколског и основно-школског узраста из Београда, Апатина и Велике Плане, која су се по групама такмичила у надвлачењу конопца, плесу, рецитовању, глуми, избору најбоље маске и оријентирингу.

Испред Асоцијације Спорт за све Србије и Оријентиринг савеза Србије програм су реализовали сарадници Добрица Јелић и Филип Вешовић.

Кроз разноврсни садржај активности у природи, деца су демонстрирала своју спретност, а најсналажљивијима су додељене дипломе и награде (балони, играчке и банане). Највеселија плесна група деце из ПУ Чукарица вртић „Дечији гај“ предвођена васпитачицом Виолетом Љубојевић  освојила је „Велики слатки пакет“.

По завршетку програма, деца су своју радосну игру и звукове граје додатно зачинили певањем химне Таре „Здрав живот, здрави сви, дођи да будеш здрав и ти!“

Total Page Visits: 1138 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *