U Mitrovcu na Tari uspešno realizovan 13. Veseli orjentiring

Letnji festival Sporta za sve pokrenula je najmlađa populacija kroz program 13. Veselog orijentiringa, koji se tradicionalno održao u Mitrovcu na Tari.

Uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Srbije, kao i saglasnost Centra dečijih letovališta grada Beograda, program je realizovan u BDO Mitrovac na Tari od 08-09. juna 2019. godine. Učestvovalo je preko 700 dece predškolskog i osnovno-školskog uzrasta iz Beograda, Apatina i Velike Plane, koja su se po grupama takmičila u nadvlačenju konopca, plesu, recitovanju, glumi, izboru najbolje maske i orijentiringu.

Ispred Asocijacije Sport za sve Srbije i Orijentiring saveza Srbije program su realizovali saradnici Dobrica Jelić i Filip Vešović.

Kroz raznovrsni sadržaj aktivnosti u prirodi, deca su demonstrirala svoju spretnost, a najsnalažljivijima su dodeljene diplome i nagrade (baloni, igračke i banane). Najveselija plesna grupa dece iz PU Čukarica vrtić „Dečiji gaj“ predvođena vaspitačicom Violetom Ljubojević  osvojila je „Veliki slatki paket“.

Po završetku programa, deca su svoju radosnu igru i zvukove graje dodatno začinili pevanjem himne Tare „Zdrav život, zdravi svi, dođi da budeš zdrav i ti!“

Total Page Visits: 933 - Today Page Visits: 2
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.