Завршена 12. Спортска олимпијада радника Војводине (28-30.06.2019.)

У предивном амбијенту Амфитеатра у Новом Бечеју спуштена је завеса на 12. Спортску олимпијаду радника Војводине. Током три такмичарска дана у Бечеју и Новом Бечеју такмичило се преко 2000 радника из 31. локалне самоуправе и преко 150 војвођанских компанија.

Спортска такмичења у обе конкуренције као и додатни програми којих је током 12. СОРВ-а било заиста много, пружили су могућност свим такмичарима да се поред спортских надметања такмиче и у знању, слушају квалитетна предавања, провере своје психо-физичке карактеристике, уживају у забавним програмима које су за њих организовали домаћини и Савез спорт за све Војводине са својим партнерима.

Током церемоније свечаног затварања 12. СОРВ-а уручена су признања најуспешнијима:

  • Прво место и најуспешнији регион на 12. СОРВ-у је Регион Северна Бачка, који је добио награду и за регион са највећим бројем учесника,
  • Посебна признања су уручена општинама домаћинима Бечеју и Новом Бечеју као и најлепшој и најстаријој учесници 12. СОРВ-а.

Награде и признања свим добитницима уручили су председник Асоцијације Спорт за све Србије господин Бранко Вујовић и потпредседник Савеза спорт за све Војводине господин Милорад Перишић.

На самом крају церемоније свечаног затварања 12. СОРВ-а, спуштена је олимпијска застава а председник општине Нови Бечеј господин Саша Максимовић  је након тога заставу предао председнику општине Ада господину Золтану Билицком,  домаћину 13. СОРВ-а –  2023. године. Асоцијација Спорт за све Србије се захваљује и честита свима који су учествовали и помогли да се 12. Спортска олимпијада радника Војводине реализује на највишем могућем нивоу, честита свим такмичаркама и такмичарима на учешћу и оствареним резултатима, честита новим домаћинима 13. СОРВ-а као и Савезу спорт за све Војводине на успешној организацији, очувању континуитета и квалитета једне од најзначајнијих спортских манифестација у Војводини и Србији.

Total Page Visits: 1840 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *