Završena 12. Sportska olimpijada radnika Vojvodine (28-30.06.2019.)

U predivnom ambijentu Amfiteatra u Novom Bečeju spuštena je zavesa na 12. Sportsku olimpijadu radnika Vojvodine. Tokom tri takmičarska dana u Bečeju i Novom Bečeju takmičilo se preko 2000 radnika iz 31. lokalne samouprave i preko 150 vojvođanskih kompanija.

Sportska takmičenja u obe konkurencije kao i dodatni programi kojih je tokom 12. SORV-a bilo zaista mnogo, pružili su mogućnost svim takmičarima da se pored sportskih nadmetanja takmiče i u znanju, slušaju kvalitetna predavanja, provere svoje psiho-fizičke karakteristike, uživaju u zabavnim programima koje su za njih organizovali domaćini i Savez sport za sve Vojvodine sa svojim partnerima.

Tokom ceremonije svečanog zatvaranja 12. SORV-a uručena su priznanja najuspešnijima:

  • Prvo mesto i najuspešniji region na 12. SORV-u je Region Severna Bačka, koji je dobio nagradu i za region sa najvećim brojem učesnika,
  • Posebna priznanja su uručena opštinama domaćinima Bečeju i Novom Bečeju kao i najlepšoj i najstarijoj učesnici 12. SORV-a.

Nagrade i priznanja svim dobitnicima uručili su predsednik Asocijacije Sport za sve Srbije gospodin Branko Vujović i potpredsednik Saveza sport za sve Vojvodine gospodin Milorad Perišić.

Na samom kraju ceremonije svečanog zatvaranja 12. SORV-a, spuštena je olimpijska zastava a predsednik opštine Novi Bečej gospodin Saša Maksimović  je nakon toga zastavu predao predsedniku opštine Ada gospodinu Zoltanu Bilickom,  domaćinu 13. SORV-a –  2023. godine. Asocijacija Sport za sve Srbije se zahvaljuje i čestita svima koji su učestvovali i pomogli da se 12. Sportska olimpijada radnika Vojvodine realizuje na najvišem mogućem nivou, čestita svim takmičarkama i takmičarima na učešću i ostvarenim rezultatima, čestita novim domaćinima 13. SORV-a kao i Savezu sport za sve Vojvodine na uspešnoj organizaciji, očuvanju kontinuiteta i kvaliteta jedne od najznačajnijih sportskih manifestacija u Vojvodini i Srbiji.

Total Page Visits: 1696 - Today Page Visits: 1
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.