Јубиларни 30. Отворени Летњи фестивал спорта за све – Будва 15-19. септембар 2021. године

Поштовани спортски рекреативци,

Асоцијација Спорт за све Србије и Црногорски савез спортске рекреације „Спорт за све”, као надлежни национални спортски савези за област спортске рекреације, у летњем периоду традиционално ће на Црногорском приморју организовати јубиларни 30. Отворени Летњи фестивал спорта за све.

Овогодишњи фестивал ће се одржати  у складу са свим актуелним мерама превенције ширења заразне болести COVID-19, које прописује и Влада Републике Црне Горе, чиме показујемо највиши ниво одговорности и бриге за здравље свих учесника фестивала.

Заједничка реализација програма Лет феста показала се као веома успешна и подржана је учешћем великог броја спортских рекреативаца, љубитеља породичне летње рекреације, спортских организација и стручњака, чланова гранских Синдиката и запослених у локалним самоуправама и фирмама.

Позивамо вас да нам се придружите у традиционалном дружењу у Будви, где ће се у периоду од 15-19. септембра 2021. године са смештајем учесника у хотелу „Словенска плажа“ одржати  јубиларни 30. Отворени Летњи фестивал спорта за све.

Лет фест је добра прилика да заинтересовани учесници кроз такмичарски део програма сумирају своје резултате током летње сезоне и провере своју физичку кондицију, едукацијом подигну ниво активног животног стила и кроз друштвено-забавне садржаје доживе незаборавне тренутке.

Целокупан програм овогодишњег фестивала (такмичарски, рекреативни, едукативни и забавни) биће усмерен на реализацију програмских активности на отвореном и уз присуство и примену свих препоручених мера заштите од COVID-19.

Европска Федерација компанијског спорта – EFCS и Балканска Асоцијација радничког спорта – BAWS, препознале су Лет фест као значајан међународни догађај који окупља велики број регионалних организација и компанија које брину о здрављу својих запослених (Бугарске, Румуније, Турске, Северне Македоније, Словеније, Хрватске, БиХ, Црне Горе и Србије).

О досадашњој афирмацији и успешности манифестације довољно говори и чињеница да је Међународни Олимпијски Комитет – IOC у два наврата био генерални покровитељ Лет феста.

Очекујемо вас у Будви!

Материјал за преузимање:

 • Билтен (СРБ)
 • Билтен (ЕНГ)
 • Билтен (ИЈЕ)
 • Total Page Visits: 3265 - Today Page Visits: 1
  Поделите садржај ...

  Author: asfas

  Оставите одговор

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *