ОДРЖАНА ПРВА СЕДНИЦА БОРДА МЕЂУНАРОДНЕ АСОЦИЈАЦИЈЕ ЗА СПОРТ И КУЛТУРУ (ISCA)

У петак, 29. маја 2020. године одржана је прва online седница Борда ISCA-e у новом мандатном периоду 2019-21, која је првобитно требало да се одржи у Љубљани, Словенија, од 29-31. маја, али је због услова изазваних вирусом COVID-19 ипак одржана електронским путем.

Седници су присуствовали председник ISCA-e Mogens Kirkeby (Данска), потпредседнции Toni Llop (Шпанија) и Marиa Luиsa Dиas (Бразил), чланови Борда: Liliana Ortiz de la Cruz (Колумбија), Jayne Greenberg (САД), Siu Yin Cheung (Кина), Michael Tienman (Немачка), Carlo Balestri (Италија), Jakub Kalinowski (Пољска) и Бранко Вујовић, председник Асоцијације Спорт за све Србије. Такође, седницу су пратили и и Генерални секретар ISCA-e Jacob Schouenborg (Данска) и лидер пројеката Сашка Бенедичић Томат (Словенија).

Поред кратких извештавања о тренутној ситуацији везаној за COVID-19, чланови Борда су се бавили актуелним и будућим пројектима, Европским пројектима, финансијама и ризицима пројектног пословања у новим условима, политичким циљевима и новим предлогом за чланарину у ISCA-и. Разговарло се о организацији и домаћину следећег МОVE Конгреса и Генералне скупштине који би требало бити у октобру 2021. године, као и организацији модификованог MOVE Week-a ове године при чему је председник Mogens посебно истакао и похвалио организацију истог у Србији.

Total Page Visits: 1545 - Today Page Visits: 1
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *