ODRŽANI IZBORI U ASOCIJACIJI SPORT ZA SVE SRBIJE

U Vrnjačkoj Banji, u sali hotela „Fontana“, 06. maja 2023. godine u 1100 časova, u skladu sa Statutom Asocijacije Sport za sve Srbije i Zakonom o sportu Republike Srbije, održana je sednica Redovne i Izborne Skupštine Asocijacije.

Obeležavanjem Dana žalosti u Republici Srbiji, sednica je počela minutom ćutanja, kojim su delegati Skupštine odali pomen nastradalim žrtvama u nemilim događajima koji su prethodnih dana potresli ceo region.

Prateći Dnevni red sednice, prisutni su usvojili: Izvode iz Zapisnika sa sednice Redovne Skupštine održane u Novom Pazaru 04. decembra 2022. godine; izveštaje za 2022. godinu o realizaciji Plana i Programa, finansijskom poslovanju, nezavisne revizorske kuće, Nadzornog odbora, kao i izveštaj o realizaciji Plana i Programa u 2023. godini. U nastavku je usvojen i predlog Programa rada i Finansijskog plana Asocijacije za 2024. godinu, nakon čega je usledio izbor organa Asocijacije za naredni mandatni period.

Jednoglasno, za predsednika Asocijacije Sport za sve Srbije ponovo je izabran gospodin Branko Vujović, za potpredsednika prof. dr Dušan Mitić, a za generalnog sekretara Filip Vešović.

Nakon toga, izabrani su članovi Upravnog odbora: Milan Popović, Petar Đurđević, Slavoljub Mandić, Dragan Sinđelić, Vlado Stijepović, Emir Mehmedović, Jelena Obradović, Valentina Toković, Merima Kulić i Jelena Dinić, kao i članovi Nadzornog odbora: Petar Tomić, Miloš Luković i Lazar Pilipović.

Total Page Visits: 666 - Today Page Visits: 1
Podelite sadržaj ...

Author: asfas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *