ОДРЖАНИ ИЗБОРИ У АСОЦИЈАЦИЈИ СПОРТ ЗА СВЕ СРБИЈЕ

У Врњачкој Бањи, у сали хотела „Фонтана“, 06. маја 2023. године у 1100 часова, у складу са Статутом Асоцијације Спорт за све Србије и Законом о спорту Републике Србије, одржана је седница Редовне и Изборне Скупштине Асоцијације.

Обележавањем Дана жалости у Републици Србији, седница је почела минутом ћутања, којим су делегати Скупштине одали помен настрадалим жртвама у немилим догађајима који су претходних дана потресли цео регион.

Пратећи Дневни ред седнице, присутни су усвојили: Изводе из Записника са седнице Редовне Скупштине одржане у Новом Пазару 04. децембра 2022. године; извештаје за 2022. годину о реализацији Плана и Програма, финансијском пословању, независне ревизорске куће, Надзорног одбора, као и извештај о реализацији Плана и Програма у 2023. години. У наставку је усвојен и предлог Програма рада и Финансијског плана Асоцијације за 2024. годину, након чега је уследио избор органа Асоцијације за наредни мандатни период.

Једногласно, за председника Асоцијације Спорт за све Србије поново је изабран господин Бранко Вујовић, за потпредседника проф. др Душан Митић, а за генералног секретара Филип Вешовић.

Након тога, изабрани су чланови Управног одбора: Милан Поповић, Петар Ђурђевић, Славољуб Мандић, Драган Синђелић, Владо Стијеповић, Емир Мехмедовић, Јелена Обрадовић, Валентина Токовић, Мерима Кулић и Јелена Динић, као и чланови Надзорног одбора: Петар Томић, Милош Луковић и Лазар Пилиповић.

Total Page Visits: 1643 - Today Page Visits: 5
Поделите садржај ...

Author: asfas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *